Alıntı fmguler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Normalde foruma çok fazla katkıda bulunamıyorum, yalnızca değerli görüşlerinizi takip etmekle yetiniyorum. Aracımı 2 yıl önce üstün otodan almıştım ve geçen sene de 20.000 bakımına oraya götürmüştüm. Bu yıl forumdaki tavsiyeler nedeniyle Kavaklıdere'ye götürdüm, ve ne kadar çok şey kaçırdığımı gördüm : Buradan kendilerine müşteri memnuniyeti konusunda teşekkür etmeyi borç biliyorum, ve bu yaklaşımlarını taktir ediyorum. Keşke diğer servisler de bu bakış açısının öneminin farkına varabilseler. Teşekkürler Kavaklıdere.

2 hafta oncede bende yaptırdım yıllık bakımı sagolsun Muslum abı herzamankı gıbı abılıgını gosterdı arkadasıle test surusu ve dıger bakımları yapıldı (yag degısımı ,havaflıt,klıma flıt,yag flıt) degıstı 5 taksıt kamp varmıs 182,35 ı bolduk 5 e rahat rahat oduyorum bakımı zorlanmadan .Bende aracı ustunden aldım bugune kadar hıc ugramadım bakımmıs falan fılan forumda kımse memnun degıl zaten bu arada nezaman Kavaklıdereye gıtsem iç,dıs,motor yıkanıyor en cok hosumada bu gıdıyor arabayı pıs gorunce bınmek bıle ıstemıyorumda