tunalar ordu ya sordum 60000 bakımı 750 tutar dendi. sonra trabzon tunalara sordum 450-500 denildi. bende dedim ki iki yerde aynı nasıl bu kadar uçurum var trabzon tunalarda çalışan yetkili nasıl o fiyat verildi diye hayretler içinde kaldı. 3 gün sonra müdürüm benim tanıdığım var ordu tunalarda bi de ben fiyat alayım dedi aradı önce orada çalışan biri ile konuştu 600 denildi. yani anlayacağınız kim kime dum duma sabit bir fiyat yok... bende dün ünal usta da bakıma soktum en azından arabaya ne yapılıyor görebiliyorsun usta hem işini yapıyor hem sana araba ile yapılan şeyleri açıklıyor çayını içiyorsun dalganı geçiyorsun... değişen hava, polen,mazot filtresi, v kayışı ve bilyesi,fren ayarı, 3lt yağ toplam 205 tl+ 20 işcilik...şimdi 750 nerde 225 tl nerde.... arabayı satana kadar g.... öpüyorlar ama sattıktan sonra hiçbirşeye sahip çıkmıyolar... birde garanti ayağına garanti dolana kadar servis bizden arabanın yarı parasını alıyor... bence fıat servislerini denetlemeli... yoksa kimse fıat almaz...