Benimki de değişti.
bugun serviste direksiyon torklanmasini yaptirdim.bana gore degisen bir sey yok.
Benimki de değişti.
ağzımdan kötü bişey çıkacak bu torklama işi için. güzelim city gitti hidrolik direksyon geldi yerine ya. kim servise çağırılırsa işlemi yapan ustaya desinki sertleşirse eğer direksyon bende sizi sertleştiririm. bidaha gidersem bu çağarmalara iki olsun.
Arkadaslar benıde cagırdılar dun goturdum mılın degıstıgı soylendı ama su gercek.onceden uzun yolda cıty ı kapatıyordum cok yumusak oluyor dıye bunu sordum neden boyle dıye servıs oyle olmaz yanlısın var dedı ben dırettım o dırettı 20 km hızı gecınce otomatık olarak cıty devre dısı kalır dedı ama benım oyle degıl dedım kabul etmedı vatandas neyse aracı aldım cıktım ve sunu anladım yapılan ıslemden sonra dıeksıyon hızlandıkca sertlesıyor dogrusuda bu ya sorunlu bısekılde bınıyorduk arabaya sımdı kurtuldum ama ılerıde cıty motorda problem cıkarmı bılmem cıksada servıs mecburı degısmesı gerekıyor o yuzden kafam cok rahatladı herkese selam arkadaslar
Bende bı zamanım olsa Kavaklıdereye gıdecemde zaman yok su Muslum abının cay-kahve makınası merak ettım Mehmet abi verdı coskuyu forumda.
Bu arada servisim Kavaklıdere Muslum abı benım cep arabada,odada,cepte anlayacagım benden uzak yada sesı kısık arayan arkadas ulasamazsa bana buradan özelden pm atabılırsın cepten ulasılamazsanız ya msn yada facedeyım dıyorum herkese
Konu ZAK1980 tarafından (14/05/2010 Saat 02:48 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
hiç bir fark yok yada ben anlamadım. torklatmadan sonra direksiyondan sağa sola çevirirken ses gelmeye başladı. özellikle park ederken...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri