ugur tanımıyorum servıs calısanlarını fakat grandepuntotr sıtesınden kendılerını duydugumu soledım.gercekten cok gulueyuzlu ıyı nıyetlı ınsanlar.bursadaysan tavsıye ederım ara bı konus en azından
Printable View
ugur tanımıyorum servıs calısanlarını fakat grandepuntotr sıtesınden kendılerını duydugumu soledım.gercekten cok gulueyuzlu ıyı nıyetlı ınsanlar.bursadaysan tavsıye ederım ara bı konus en azından
bugun sanayide sordum malzeme benden işcilik sizden ne alırsınız diye adam 20 lira yeter hocam dedi.
yapacagı iş
4 buji
yag
yag filtresi
havas filtresi
alternator kayısı
bunların fiyatları 100 lira 120 ye halledecez
yalnız biizm bujiler lancia marka idi sanırım dimi ondna almak lazım
ben de yarın gideceğim ya 60.000 bakımı + triger + balata ya 700-800 arası fiyat veriyorlar şaka gibi
triger daha degismez ama niye degistiriyosun
osman hangı servıs sana o fıyatı verdı bursada?orhangazıdekı teknık oto ile gorus.fıyatta ı nanılmaz yardımcı olurlar ordqa tanıdıgım yok ama bende bırkac kez gorustum.fıatın en ıyı yetkılı servıslerınden bırı teknık oto bıldıgım kadarıyla.benım de arac 57 oldu.60000 de trıgerı degıstırıcem bende aracım 2006 model ama o kadar tutmaz
mustafa 5 yıl yada 3 yıl dıyo 120bın dolmadıysa o yuzden degıstırecek sanırım osmanın aracı 2006 model
servise bende 60.000 bakımında trigeri değiştirmek istediğimi söyledim.gerek yok hocam dediler.5 yıla kadar sorun değilmiş.
benim aracımda 2006 model ve daha oncede konusldu bunlar 5 yıl yada 120 bin km de degisiyor triger
60 bin bakımında ekstra olarak fren hidroligi degisiyormus. servisten soylediler. rutin bakımın dısında baska bişey yapılmıyor tabi kullanıma baglı olarak balatalar baskı balatada degisebilir. bu arada serviste cc icin 50 lira dediler
arkadaşlar 60bin de bayağı birşeyler değişiyor sanırım zaten 400-500 arası fiyat ona veriyorlar bir kaç yere sordum. bir de triger var işte. Ben ikinci el aldığım için herkes değiştirmemin sağlıklı olduğunu söyledi diğer kayışlar da değişirken aradan çıkar dediler aracı servise bıraktım yarın alıcam kısmetse yarın gece net fiyatlar ve yapılanları yazarım artık. Bir de fiyat çıkartan kişi oldukça tanıdık elinden geleni yapacağını söyledi max ne olursa o fiyata yapacağız dedi.
bakalım bakalım
konya da fiyat aldım ve beklemedigim sonuc cıktı ortaya.
4 buji 60lira
yag 4 litre yanında filtresi hediye 70 lira
yag filtresi ---
havas filtresi 7 lira
alternator kayısı 25 lira
fren hidroligi 8 lira
140 lira tutuyor 20 de işçilik vcersem 160 servis 200 lira gibi fiyat cıkarıyor polende dahil bu duurmda servis daha mantıklı gorunuyor. fakat benim fiyat aldıgım yerler biraz pahalı gibi geldi sizler 1 bujiyi kaca aldınız ben onlira diye duydum.lancia buji
60 bin bakımını yakın zamanda yaptıran starjetciler var mı birde bakımı tam 60bin km de mi yoksa biraz geçince mi
form bugunlerde durgun
ben yaptırdım o zaman yazmıstım servise yaptırdım ama ne kadara yaptıdıgmı hatırlamıyorum triger degisimi ise yapılmadı ya 5 yıl yada 120 bin olayı var
Arkadaşlar yenı punto aldım 63000 de 60000 bakımları yapılmamış 2008 model ,20500 e aldım.fren balataları bitik ve fren dısklerı değişmesi lazım dediler.Öğretmenım aracı sehırler arası değil evden okula okuldan eve kullanıyorum,hazıranda da uzun yola tatıle cıkıyorum.60000 bakımlarını hazıranda yaptırsam fren dısk ve balataları da hazıranda değiştirsem bır sıkıntı olur mu ?
Triger kayışı zincir deilmiydi grande de.
1.4 starjet 95 HP benzinli aracımın 60 bin bakımı yaklaştığından dolayı piyasada fiyat araştırması yaptım.
Sitede reklamı Bulunan GÖZTEPE OTO :
YAĞ-YAĞ FİLTRESİ-HAVA FİLTRESİ-POLEN FİLTRESİ-YAKIT FİLTRESİ-ALTERNATÖR-KLİMA KAYIŞI-DİREKSİYON YAĞI DEĞİŞİMİ YAPILIR.ROT KONTROLÜ VE FREN BALATALARI KONTROLÜ YAPILIR.TAHMİNİ BİR RAKAM 400-450 CİVARI BİR FATURA ÇIKAR dedi.
BİRMOT ZİNCİRLİKUYU :
Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,yakıt filtresi,polen filtresi,ön fren balatası,direksiyon kayışı,alternatör kayışı,antifriz,fren yağı,buji,rot-balans.Toplam tahmini tutar 750 tl civarındadır. dedi.
BİRMOT BEYLİKDÜZÜ :
MOTOR YAĞI YAĞ FİLTRESİ HAVA FİLTRESİ POLEN FİLTRESİ ALTERNATÖR KAYIŞI VE GERGİ RULMANI MOTOR İÇ TEMİZLİĞİ FREN HİDROLİĞİ DEĞİŞMEKTE VE GENEL KONTROLLER YAPILMAKTADIR. YAKLAŞIK TUTAR 650-700 TL SINI BULMAKTADIR. dedi.
Alınan fiyatlar bu şekilde. Bilgilerinize.