günlerdir urla sanayisini yol etmiş fakat kayış koparma makinasına dönen doblosunun derdine çare bulamayan (sözde) ustaların güzelce yonttuğu sevgili Yaşar abimiz sonunda beni dinledi ve doblo aracını oto ya götürüp a teslim etti. ın sihirli eline ve tatlı diline hayran kalan yaşar bey,keşke en başta a götürseydim diye hayıflanıp duruyor. sağolasın güzel kardeşim ,sağolasın cihat abi ellerinize sağlık, sayenizde arabamıza gönül rahatlığıyla biniyoruz,çünkü arkamızda otonun olduğunu biliyoruz......
yasar beyde bayagı ınatmıs
bir kez daha tebrik ederim kardeşim.
gel burhanım gel misafirimiz ol ......
show devam ediyor, helal olsun adaş, emeğine sağlık.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
burhan gel arabanı toparlarken bizde seni şu sınavlarının verdiği stresten bigüzel arındıralım, izmire gelen bidaha dönmek istemiyor, zatı seni buralardan baş göz edeceedik onuda unutmadık![]()
burhanın okuyacağı yok yasemin hanım 24 saat forumda görüyorsun,everelimde buralardan gözümüzün önünde olsun,alalım ona bi boşnak kızı burhanı hizaya getirsin..... dediğin gibi everelim deyince antenleri hemen açıyor...
valla burhanım sen o kementi boynuna sardırdınmı, kementin elinde olduğu günleri çooook ararsın yigidim.....
Konu erdiyilmaz tarafından (20/03/2010 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ard arda mesaj göndermeyiniz.
hepinize çok teşekkür ediyorum elimizden geldiğince her konuda en iyisini ve güzelini yapmak için çalışıyoruz bizim için önemli olan insanların güvenini kazanmak ayrıca yaptığımız her işi önce arabanın sahipi gibi biz begenip sonra araç sahibine sunmaktayız servisimize giren her araba kendi aracımız gibi ilgilenmekteyiz ve yaptığımız her işinde arkasındayız İzmirli tüm arkadaşları servisimize tanışmaya ve çay içmeye bekleriz.Yaşar abim doblosunu kazasız belasız ve sorunsuz kullanmasını temenni ederim operatörmurat abime ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim saygılar
Konu erdiyilmaz tarafından (20/03/2010 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ard arda mesaj göndermeyiniz.
burhan bende öyle diodum ama elin kızı kementi boynuna doldımı vay haline,burhan oluverir evhan,izinsiz dışarı çıkıp eski manitanla(punto) dolaşamazsın bile![]()
abi eşimide yanımda götürürüm yahueski manitam(punto), yenisi , ben gez allah gez yanınızada geliriz
![]()
yani diyosunki ipimle kuşağım gerisi boş,işin zor burhanım....
Bende ı neden daha önce tanımamışım diye hayıflanıyorum.Teşekkürler .
atalay buraya eller havaya.....
bende diyorum neden daha önce bu siteye üye olmadım ama palioyu alayım sattığımda dizel g.punto alıcam vallaa hoşuma gidiyo
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri