Alıntı brabus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oto hakkında teşekkürümü paylaşıyorum, arkadaşım bugün ağır bakım yaptırdı çok memnun kaldı onun memnuniyeti bana kat kat mutluluk olarak döndü. Sonuçta birçok müşteri kazandı
Bugün izmir şirketten bir arkadaşım aradı 99 model Marea 1.6 satın almış. Ağır bakımının yapılması gerektiğini söyleyip tanıdık bir ustaya yönlendirmemi istedi. aklıma geldi önce sordum 1-2 fiyat aldım gayet uygun fiyat verdi bir de ne gerekiyorsa yaparız her şeyiyle ilgilenirim demesi tabi müşteri açısından çok önemli. Arkadaşın da maddi durumu çok elverişli değil uygun fiyat gelmesine sevindik.
Arkadaş hemen gitti
Triger kayışı, şarj dinamosu, klimanın kayışını, 1 tane gergi rulmanı değiştirmiş
Toplamda 3 kayış 1 rulman değiştirmiş
Yağ, Yağ filtresi, hava, polen filtreleri, ön fren balatalarını değiştirmiş
buji değişmiş
arka fren elden geçmiş
fiyat olarak da 300 TL gibi fiyat almış arkadaş hemen bana teşekkürlerini iletti, da müşteri gönderdim diye teşekkür etti. Esnaflıkta bu çok önemlidir müşterinin değerini bilinmesi ben de esnaf bir ailenin çocuğu olarak 'ı tebrik ederim, arkadaşımla da çok ilgilenip eksiksiz işlerini yaptığı için teşekkür ederim

teşekkür ederim abi sizin güzelliğiniz allah kaza bela vermeden güzelce kullansın cam gibi yaparız mareayı işimiz bu