31 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Ön takım değişimi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Fırat Osmancık
    nemss1306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 65

Sen bana ilaç gibi geldın ya kac gnden berı bu ısle ugrasıyorum
    benım aracta 130,000 de
    sag sol on amortisör
    sansıman arka kulak
    viraj denge cubukları
    direksiyon kutusu
    servisin verdiği fiyat 1,538 tl
    bugun kartal sanayıye gttım direksiyon kutusu degstrmeyelım dedı tıkırtı burcunu degstrsek yeter dedı tam bı fıyat vermedı yarın sabahtan ılk ısım sultanbeylı sanayıye gtmek orda tanıdıgım cok iyi bır usta var bakalım nekadar dıcek

mustafa çelik
    aslam0740 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Burdur
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 185

Alıntı nemss1306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bana ilaç gibi geldın ya kac gnden berı bu ısle ugrasıyorum
    benım aracta 130,000 de
    sag sol on amortisör
    sansıman arka kulak
    viraj denge cubukları
    direksiyon kutusu
    servisin verdiği fiyat 1,538 tl
    bugun kartal sanayıye gttım direksiyon kutusu degstrmeyelım dedı tıkırtı burcunu degstrsek yeter dedı tam bı fıyat vermedı yarın sabahtan ılk ısım sultanbeylı sanayıye gtmek orda tanıdıgım cok iyi bır usta var bakalım nekadar dıcek
    fırat benim de arabam 126.000 de servis bana 2 amosör 2salıncak rotlar değişcek dedi kabalama bi hesapla 750 dediler ama ben dışarda yaptırmayı düşünüyorum çünkü benim amortisörler değişmeyecek bana kalırsa birde benim debriyajda bitik gibi birde onu değiştireceğim dışarda ben bunların hepsini 500 tl ye bitiririm. nasılmı salıncaklar benim sağlam sadece rotil ve burçlarını aldımmı tamamdır. rotil 25 burçlarda 15 olsa 40 hadi 50 olsun çift taraf 100 tl rotlar 25erden 50 tl, amortisör takozlarına baktırdımmı 100 de ona versek değişmişken z rotlarınıda değiştirirm çifti 50de ona desek toplamada komple ön düzen 250 tlye parçaları biter birde şanzıman açıp debriyaz değiştirsek mapa marka set bilyasıyla beraber 102 tl 150 de ustya versem toplamda 500 tl ederaynı işi servis bana 1500 tl ye yapar fark burda 1000 tl cepte. yapınca banada haber verirsen sevinirim.

Fırat Osmancık
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı aslam0740 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fırat benim de arabam 126.000 de servis bana 2 amosör 2salıncak rotlar değişcek dedi kabalama bi hesapla 750 dediler ama ben dışarda yaptırmayı düşünüyorum çünkü benim amortisörler değişmeyecek bana kalırsa birde benim debriyajda bitik gibi birde onu değiştireceğim dışarda ben bunların hepsini 500 tl ye bitiririm. nasılmı salıncaklar benim sağlam sadece rotil ve burçlarını aldımmı tamamdır. rotil 25 burçlarda 15 olsa 40 hadi 50 olsun çift taraf 100 tl rotlar 25erden 50 tl, amortisör takozlarına baktırdımmı 100 de ona versek değişmişken z rotlarınıda değiştirirm çifti 50de ona desek toplamada komple ön düzen 250 tlye parçaları biter birde şanzıman açıp debriyaz değiştirsek mapa marka set bilyasıyla beraber 102 tl 150 de ustya versem toplamda 500 tl ederaynı işi servis bana 1500 tl ye yapar fark burda 1000 tl cepte. yapınca banada haber verirsen sevinirim.
    yarın bı sultanbeylıye gıdıcem orda bı baktırıcam
    hafta sonuda bıyere gdıcem orayada baktırım
    1haftaya kalmaz yaparım
    buraya yazarım hemen...

mustafa çelik
    aslam0740 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Burdur
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 185

Alıntı nemss1306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın bı sultanbeylıye gıdıcem orda bı baktırıcam
    hafta sonuda bıyere gdıcem orayada baktırım
    1haftaya kalmaz yaparım
    buraya yazarım hemen...
    saol ikimizde aynı dertten müzdaripiz. ben çok araştırma yaptım bu konuda serviz uğraşmak istemediği için salıncak al diyor ama salıncak saglamsa sadece rotil ve burçlarını değiştirdinmi orjinalinden sağlam oluyor birde rotil ve rotları sismak al bunlar orjinalinden daha sağlam aklında bulunsun biz önce taksicilik yaparken hep sismak taktırırdık sağlam olurdu gerçekten. kafana takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. ön düzene gireceksin anlaşılan şunuda söyleyeyim rot ve rotilleri sağlamda olsa değiştir z rotlarını da değiştir birde salıncakları tutan lastik ve burçlarını değiştir bunlar fazla bi para tutmaz bi kere yaptırırsın uzun bi zaman kafan ağrımaz

Fırat Osmancık
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı aslam0740 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol ikimizde aynı dertten müzdaripiz. ben çok araştırma yaptım bu konuda serviz uğraşmak istemediği için salıncak al diyor ama salıncak saglamsa sadece rotil ve burçlarını değiştirdinmi orjinalinden sağlam oluyor birde rotil ve rotları sismak al bunlar orjinalinden daha sağlam aklında bulunsun biz önce taksicilik yaparken hep sismak taktırırdık sağlam olurdu gerçekten. kafana takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. ön düzene gireceksin anlaşılan şunuda söyleyeyim rot ve rotilleri sağlamda olsa değiştir z rotlarını da değiştir birde salıncakları tutan lastik ve burçlarını değiştir bunlar fazla bi para tutmaz bi kere yaptırırsın uzun bi zaman kafan ağrımaz
    Aslında suan sırkette yasadıgım sıkıntılar yuzunden pek araca bakamadım
    smdıye kadar coktan yaptrrdım basım aagrımazdı ama su ctesıyıde bı atlatım hemen yaptırıcam bn gp ye bakıcam oda bana

Mehmet BAŞLI
    mehmetbasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 72

42000 deki aracımda titizlikle kullanmama rağmen iki amortisör takozu 95 lira ve zrotlar çifti 50 lira değiştirdim ancak süpriz 3 yılda bir komple değişemsi gerekne antifrizden sonra çıktı devirdaim 65 lira su koyvermişti bende v kayışı 15 lira ile braber yeniledim toplamda 170 lira işçilik. ancak direksiyon tıkırtı burcuda değişecek çünkü hala bir ses cvar.