Merhaba,

Medos otomotive 50.000km bakımı için gittim. Gayet memnun ayrıldım. Bütün işlemler hızlı bir şekilde yapılıp aracım teslim edildi. Şuana kadar ki en sorunsuz bakımım oldu. Mail ile randevumu alan ve daha önceki debriyaj arızamda da elinden gelen desteği gösteren Kadir beye ve Servis danışmanım Kemal beye teşekkürler.

Bu arada küçük bir sorun: normalde şuana kadar hep selenia wr motor yağı kullaıldı, fakat bukez mobil1 koyuldu. Genel olarak mobil1 daha kaliteli olsada bildiğim kadarıyla fiatın kullandığı resmi yağ selenia. Ayrıca motor yağlarında marka ve range değişimi fazla tavsiye edilmez. Ek olarak servis kartında değişen yağ markası selenia olarak belirtilmiş. Bir çelişki var.

Bir de paro kartta 60 küsür tl lik bir fiat fayda puan birikti. Ancak biri ankarada olmak üzere 3 servisin hiç birinde bu puanları kullanamadım. Paro ile görüştüğümde adı üstünde fiat fayda puan fiat servislerinde kullananbilirsinz diyorlar. Ama geçerli olan bir servis bulamadım henüz. Birikiyor ancak faydasız...

Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar

Saygılar...