Kurtköyde oturuyorum. Araç 4500KM ye geldi benimde bugün boştu 5.000km kontrolünü yaptırayım dedim.
Akşam forumları biraz araştırdım. Bana yakın olan iki yetkili servis vardı.
Kırmak kartal ile ilgili internetteki şikayetleri okuyunca direk eledim.
Pendik Alper otonunda sitesine girip iletişim bilgilerine bakacakken sitelerinde virüs çıktı giremedim.
Sitesiyle ilgilenmeyen adamlar benim arabayla hiç ilgilenmez diyerek medos otomotive yöneldim.
Aslında geçen hafta medos otoya sıfır araç almak için gitmiştim ama ilgilenmedikleri ve yapmaları gereken koç ailem indirimini yapmadıkları için sinirlenip çıkmıştım.
Ama satış başka servis başka diyerek, hemde sosyal medyada aktif olduklarına bakarak gitmeye karar verdim.
Gitmeden önce Medos'u arayıp randevu almama gerek varmı diye sordum, 5 bin kontrolün kısa süreceğini istediğim zaman gidebileceğimi söylediler.
Servise gidince Kadir Bey karşıladı. Araçla ilgili şikayet ve isteklerimi sorup aracı servise aldı.
15-20 dk sonra gelip yıkama isteyip istemediğimi sordu bende yıkanırsa iyi olur dedim. (ücret ödeyeceğini sanıyordum)
Bir süre sonra aracı yıkama yapan arkadaştan aldım. Ama bana ne yapıldığını anlatacak birini bulamadım. Sanıyorum Kadir bey başka bir müşterinin aracıile ilgileniyordu. Baya bir ortalıkta dolandıktan sonra sonunda telefonla Kadir beye ulaşıp bilgi alabildim.
Bütün bu işlemlere ücret almadılar, aracı da ücretsiz yıkadılar teşekkür ederim
Servis konusunda memnun kaldım diyebilirim ama yedek parça konusunda bence hem ilgisiz, hem bilgisiz hem de pahalılar.
Şoför koltuğunun sol üst kısmındaki tutamakın oraya güneş gözlüğü aksesuarı sordum. Forumlarda 40TL denen parçaya 75TL fiyat verildi.
Kadir bey fiyatı telefonla birinden aldı. Çok pahalı dedim ve almadım.
Karter korumayı sordum. Bir arkadaş linealarda sadece metal karter koruma var dedi, fiyat sordum bilmiyorum dedi. Bilen adamı bulamadı.
Daha sonra başka birine sordum. Plastik takılıyor bunlara dedi. Fiyat sordum, fiyatı bilmem kim bey bilir onu bulun dedi. O beyin olduğu aksesuar bölümü kilitli dedim, tamam dedi
Gene fiyat alamadım. Halbuki fiyat verseler yaptırmaya gitmiştim.
10 bin bakım için buraya gider miyim bilmiyorum.
Yer imleri