Arkadaşlar size BİRMOT Yenimahalle ile ilgili traji komik bir olayı anlatıcam.
arabamın arızası için BİRMOT Yenimahalle'ye 4 defa götürdüğümde vuruntu ,ses (gıcırdama) ve çekişi iyi değildi her seferinde ısrarla belirtmeme rağmen hiç bir sorun olmadığı söylendi ayrıca beraber test bile yaptık ve sonunda özel bir servise gitmeye karar verdim benim eski komşum ustaya götürdüğümde sorunları anlattım ve ilk cevabı şu oldu 1.buji 2. buji kabloları dedi ve bakmasını talep ettim karbüratörü açıp baktık
birde ne görelim karbiratörün altında ince hortumun girdiği plastik bir malzeme japon yapıştırıcısı ile yapıştırılmış ve hemen aracıma atlayıp yetkili servise birmota götürdüm sağolsun haluk bey ilgilendi ve daha önce arızasına bakan ustayı çağırdı usta senaryolara başladı birmotta böyle birşeyin mümkün olmadığını söyledi ve açıp bakmak istediler içeri alıp açtılar ve birmotun yapıştırma tekniğinin farklı olduğunu söylediler ve daha uzman bir arkadasın bakıp karar vermesi gerekiyormuş sonuçta garantiden değişmeyeceğini belirttiler ben birmota güvenmiştim bütün güvenimi yıktılar ben kırsam neden yapıştırıyım kırık şekilde getirip değiştirmesinide bilirdim ve bundan sonra birmota güvenmiyorum güvenemiyorum hala ses sorunum çözülemedi özel serviste teşhisi koydular birmotta çözdürecem ve saim beye acizane tavsiyem teknik personellerini gözden geçirip işinin ehli insanlarla çalışmasını tavsiye ederim biliyorumki bu mesajım yine yayınlanmayacak ve bende ısrarla yazmaya devam edecem
Yer imleri