kavaklidereye hic gitmedim ama normal sartlar altinda ekspertiz raporu 50 lira pazarlikla 30a yaptirabilirsiniz. Aracin heryerine bakarlar.
arkadaşlar arabamı alalı 3-4 hafta oldu..aldığım sahibi bakım kağıdını vermişti..sanayide yaptırmış..yagını kontrollerini..2 bin km sonra yağ değişimi var..aldığım aracımı hem yağ vs değişimleri için kavaklıdereye götürmek istiyorum hemde şöyle bir baksınlar neyi var nesi yok diye..ve kapılarden gelen seslere...acaba nesi var diye bakınca ücret alıyorlarmı..yoksa şunları çıktı şu kadar tutarmı derler..servis konusunda hiç tecrübem olmadıda..kavaklıdereyi düşünüyorum.
kavaklidereye hic gitmedim ama normal sartlar altinda ekspertiz raporu 50 lira pazarlikla 30a yaptirabilirsiniz. Aracin heryerine bakarlar.
Sen kavalidereye git muslumun yanina kafandaki butun sorular aninda cozum bulur ve asla sn istemeden hic bir ucret karsiliginda is yapilmaz sadece bir kes tanisin sonra ortami sizde anlarsiniz..
Aracın kaç km bakımını yaptıracağınızı söylerseniz ona göre masraf çıkar
Mehmet abi söylenmesi gerekeni söylemiş
sağolun arkadaşlar..müslüm beyle bir tanışayım..baktıralımda içimiz rahat rahat binelim yeni arabama![]()
perşembe gününden itibaren ankaradayım...beklerim...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Müslüm abi Kahve nakınasının tepkısıne dayanamayıp Ankarayı terk etmıs bır surelıgıne Mehmet abıden kacıp kafayı dınleyım demıstır kesın.
Gereksız yere bır ıslem yapılmaz su an ıcın ıhtıyac olmayan seyı degıstırmez bu senı 2-3 bın km daha goturur ozaman gel der sunu,bunu degıstırecegız su kadar tutar deyıp sen onay verdıkten sonra degısım yapılır sen arabayı goturup bır baktırayım derken sıze sormadan bıseyler yapılıp alın bunlar yapıldı ahanda buda fatura öde demez ücretide dıger servıslerden dusuktür
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Müslüm Bey'le tanışın ama.
en kısa zamanda gidiyorum..randavu almam gereklimidir acaba..cuma giderim olmazsa..
Sen Müslümle Tanış Ücretsiz İş Bile Yaptırsan Para Veresin Gelir![]()
çok merak ettim şimdi müslüm beyi..böylesine övülmek güzel olmalı
) gideceğim en kısa zamanda..
çok sağolasın..perşembeden itibaren ankaradayım diye yazmış..perşembe ararım artık ilginize teşekkür ederim..
Tereddütsüz tavsiye edebilirim. Kavaklıdere servisin, Müslüm Bey ve ekibi ile müsteriye yaklasimi cok olumlu. Dürüst is yapan arkadaslar.
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri