Mehmet abi ben zaten puntoyu kurban bayramından önce aldım. Tokat'taki yetkili bayi ve servis olan dinç oto'da eski arabamla takas yaparak aldım. Aracımda şu an için hissedilir en ufak sorun yok. Bu siteye üye olduktan sonra öğrendim kronik olan city motor arızası sorununu. Yani daha önce Fiat aracım olmadığı için adamlarla en ufak bir tanışıklığım yoktu taaki arabayı alana kadar oradan. Bugün Tokat'a yolum düştü bir çaylarını içeyim dedim. Valla bu city motor arızası filan diyorlar çok korkutuyor beni dedim. 2006 araç yakındır bu arıayı vermesi dedim. Gülümsedi bana, hocam sen dert etme onu dedi. Biz buradayız dedi. Ben de biliyorum siz buradasınız ama city motor = 2000 lira + işçilik diyorlar dedim. Sen dert etme onu biz sana herşeyiyle garanti verdik o araba için. O araba yüzümüzü kara cıkarmaz şeklinde konuştu. Valla olay para olunca insanlar hemen değiştiği için adamın açıkcası ne demek istediğini de anlamadım. Acaba bahsettiğin gibi yardımcı olacaklar mıdır yoksa, hocam biz buradayız bozuldugu zaman gelir 2000+işçilik ödersin biz de yaparız mı demek istemiştir(Parayı basınca her yerde yaptırırım, dimi ama
![]()
Yer imleri