plaka girildiğinde bilgiler çıkar servisin sisteminde.
Arkadaşalar geçenlerde garantiden direksiyon kutusunun değiştiğini yazmıştım. Ancak bazı sorunlar var. Sağ sol tam turlarda direksiyondan gacır-gucur sesler gelmekte, aynı zamanda da city'de direksiyonum eskisi gibi yumşak değil. Dün servise tekrar uğradım ama bir sorun olmadığı, bir parçayı yağladıklarını ve sesin kesildiğini söylediler.
Bu sabah ise sesin şiddetlenerek arttığını gördüm. Servise tekrar gideceğim tabi ama eğer yapılacak birşey yok denirse, ve bir ihtimal hakkımı aramak durumunda kalırsam, direksiyon kutusunu bu servisin değiştirdiğini- ne zaman değiştirdiğini nasıl ispat edeceğim?
Zira, şimdiye kadar garanti kapsamındaki işlemler için hiçbir evrak verilmedi bana...
Bilgisi olan var mı?
plaka girildiğinde bilgiler çıkar servisin sisteminde.
tamam da onlarda var bilgi. bende belge yok. şikayet etsem ne göstercem?
Sertaç, garantiden de değişse bence servisin belge vermesi gerekiyor.Ancak denildiği gibi sistemde kayıtlı olduğu için ileride problem çıksa da sistemin ne zaman ve nerede garantiden değiştiği anlaşılır.Bence başka bir servise daha göster direksiyonu...
verilen kopyayı araç teslimde geri istiyorlar...
bende de garantiden yapılmış işlemlerin hiç biri için belge yok ama sistemde görünüyo herşey. gerekirse müşteri hizmetlerine iletin sorunu onlarda görebiliyolar.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
aynen banada direksiyon değişiminde hiç bir belge verilmedi.
egzantirik mili pozisyon sensörü değişiminde de verilmemişti.
direksiyon milim de değişmişti sanırım ondan da bir belgem yok.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
valla talep edince alıyorsunuzki illa almak zorunda değilsiniz hepsi kalem kalem sistemde yazılı.
Hatta sürekli gittiğiniz servise gitmeyip başka bir servise gittiğinizde onu takip edip sitem bile yapıyorlar![]()
bende ankara birmot ta city motorunu degiştirdim garantiden, sivasa yolum düstügünde ordaki bi servise sordum sistemden bakıldı city motoru degişmiş dediler. yani her ilden sistemi görebiliyo adamlar. ama tabi yinede bi belge alınmalı garanti degişimlerinde
arkadaşlar online ortak sistemde herşey görünüyor. ona bir sözüm yok. diyorum ki, iş hakem heyeti yada tüketici mahkemesine gidecek olsa hangi belgeyle şikayette bulunacağım. sistem onların sistem, istedikleri gibi manupule ederler.
Bilgiler sistemde olduğuna göre başka bir servisten veya Tofaş Müşteri Hizmetlerinden yardım istesen. Belki yazıcıdan çıktı verebilirler.
gıdecegınız servıs, kotu nıyetlı bır servıs degılse, sorun cıkarmadan ısınızı halledecektır.sorun cıkarak bır servısse, hıc gıtmeden baska bır servıse basvurun derım.yalnız, ben her servıse gırıp cıktıgımda, agrızayla ılgılı acılan formun bır kopyası bende kalıyor.torpıdo gozunde 3-4 tane servıs formu var.servıslere gore uygulama degısıyormu bu konuda???
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
bursadaki bütün servislerde, araç servise girmeden servis formu dolduruyorlar.çıkışta bir nusasını müşteriye veriyorlar.bence bütün servisler standarttır.
Bütün yetkili servislerde, tamire ve bakıma giren araçların bilg. kaydı tutulur. Hiç düşünme git servise göster için rahat etsin kardeşim.
Servise bir git aracı yeni aldığını söyle yapılan işlemleri çıkarttır en azından bir dene![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri