aracımın sağ arka kapıda duvara sürtmeyle oluşan içe göçme ve çizikler için Kartal AutoKing'e verdim. Dün arabayı aldım ve çok memnun kaldım. Çok iyi ve temiz bir çalışma olmuş. Süreçleri çok iyi;randevu almadan aracı teslim almaya kadar sürekli bilgilendirme yapıyorlar. kesinlikle tavsiye ederim.
Geçmiş olsun güle güle kullan. Arkadaşlarımızı hizmetiyle memnun eden Kartal AutoKing'e de başarılarının devamını dilerim.
Öncelikle geçmiş olsun Erdem, güle güle kullan. Autoking'ler hakkında o kadar şikayetten sonra araçlarımızı götürmekte tereddüt ediyorduk. İstanbul'daki arkadaşlar bundan sonra Kartal şubesini tercih ederler herhalde.
Autoking ve teşekkürsevindim bu işe ..
Geçmiş olsun Erdem, kazasız sürüşler,
Autoking uygulamaları bazen kötü olabilmekte.En azından memnun kalınan yerlerin bu şekilde belirtilmesi ileride duyulabilecek ihtiyaç halinde bizlere yol göstermekte...
geçmiş olsun
autokingle ilgili formda biraz araştırma yaptım şikayetler söz konusu; benim araçta bir sorun yok. Hizmet sektöründe bayiler ve kanallar veya aynı şubede farklı uygulamalar malesef oluyor. Ben memnun kaldım, bununla ilgili firmaya e-mailde gönderdim ortada iyi bir iş varsa takdir etmekte gerekir diye düşünüyorum. umarım gidecek olanlar da memnun olur...
Geçmiş olsun abi kartal autoking e de teşekkürler
yaptığın bu paylaşım eminim çok kişinin orayı tercih etmesine sebep olacaktır, çünkü insanlar elleri mahkum autokinge(kasko anlaşması yüzünden) gidiyorlar ancak memnun olunduunu duyduğum ilk autoking diyebilirim, bi arkadaşım audisini götürecekti ben de orayı tavsiye edim bari![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri