Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen bence siteyi servislerin takip etmesine dua et.kötü reklam herşeyden öldürücüdür. Mustafa Koç iyi insandır evet ama bu işlerle uğraşmaz. site servisler tarafından takip ediliyor bunu iyi bilin.
Siteyi servisler takip etmiyorlar çünkü birmot un site takip edecek kadar vakti yok bizzat 1-2 günümü fiat servislerinde geçirdim 7-8 saat beklemem gerekti kimsenin 5 dakka boş vakti yok ki internette site takip edecek kadar. Bir şikayet olduğunda bizi bizzat mustafa koç arayıp izahat istiyor diyen birmot müşteri temsilcisi çünkü şikayet mailleri pek kimse bilmese de önce mustafa koç a gidiyormuş bunu da burada açıklayarak ilk defa pot kırmıyorumdur umarım bu bilgiyi sadece sizinle paylaşıyorum diyen arkadaşa da ayıp olacak ama ben onun yalancısıyım ve bu tek bir kişiden duyduğum birşey değil.
Atmasyondan birşey yazmıyorum kendimi bir an kötü hissettim saolsunlar gümüş bir multijet active 2008 punto verdiler vites geçmede zorluk çekmem dışında tam bakımlı bir arabadan beklenecek kadar aktif bir araç 48000 km de ve 2008 model. Kötü düşüncelerim birden kayboldu fiat ın istikrarlı müşteri hizmetleri başka bir serviste yok sanırım.
Bu arada hava alanından aldığımız japonlar da arabayı tanıdıla valla bi muhabbet daha önce italyaya gittiklerinde temsilciler onları da GP ile almışlar. ee bi honda falan olsaydı o zaman daha bi memnun olurlardı herhalde çok milliyetçi adamlar.
Neyse uzun yazdım ama işim görüldü tavsiye veren herkese teşekkür ederim.