abi sana katılıyorum ancak gp leri şirketler yaygınca kullanıyo, fiat da onlara da uygun halde donanım seçenekleri hazırlıyo, şimdi insan eski amerikan arabalarına bakınca 78 model arabada otomatik vites otomatik cam(hem de 4 kapı ), bir sürü elektronik sürüş sistemi ve hatta çoğumuzun arabasında olmayan hız sabitleyici görüyo ve sinir oluyo ama piyasa bunu gerektiriyo bu sayede çoğu araba şirketi krizlerde küçülürken fiat satış oranlarını arttırıyor sırf yukardaki çizgisi yüzünden ... (bunun tüketici elektroniğindeki en iyi uygulayıcısı da vesteldir)

bunun yanında şu da var kimi donanım ve parçalar servisten alınır kimi bakımlar serviste yaptırılır kimisi ise dışardan çok daha ucuzza hallettirilir, biz de işimize geldiii gibi yaptırmalıyız,
mesela ben de bu kolçak işini baya araştırdım sanayi de döşemeciler 50 lira fiyat verdi bu koltuğa monte edilen cinsten olanlara döşemeyle aynı kumaş hemde ama ben elletmek istemedim döşeme renginde güzel bişey seçtim sanayiden o da 50 lira şimdi mis gibi sildim kafadan, sen de taktır bişey çok düşünme...

parça fiyatlarını da araştırdım çoğu markadan makbul işte işçilik pahalı geldi ona da çözüm bulunuluyor