Hepinizin bildiği gibi aracıma park halinde vurup kaçmışlardı.Kaskodan aracı yaptırmak için anlaşmalı servislere baktım ama malesef kavalıkdere oto yoktu.Ben yine de Müslüm abiyi aradım durumu anlattım.Müslüm abiden başkasına güvenemezdimSağolsun Müslüm abi anlaşmalı servis olmamasına rağmen kasko ne kadar iskonto veya indirim gerekiyorsa yapacağını söyledi.
Geçen hafta aracımı bıraktım.Bikaç daha sorunum daha vardı tıkırtı filan onları da söyledim çıksın aradan diye.
Arabasız geçen 3-4 günün ardından telefonum çaldı ve kavalıkdere oto bana yedek araç verilceğini aracın hazır oldugunu söylediler.Çok sevindim çünkü arabaya çok ihtiyacım vardı o süreçte.Hemen gidip dizel beyaz gp yi aldım.zaten beyaz hastasıydım oldum olası iyi oldu binmiş oldum
Bugün aracımı teslim aldım.Pırıl pırıl yıkanmış tertemiz bir biçimde.Göçük kısmı da çok güzel bir şekilde halledilmiş.Herşey yine mükemmeldi.
Bakımlardan sora kaporta işinde de kavalıkdere farkını yaşadım yani.Biraz abartılı olmuş olabılır ama nezaman ordan cıksam hep bole mutlu oluyorum
Kavlaıkdere oto çalışanlarına ve Muslum abiye tekrardan cok teşekkür ederim.
Not:Arabayı alır almaz ön filmlerimii sokturdum,malum yenı emnıyet muduru çok sıkı heryerde çevirme var.Ben de geçen hafta filmden dolayı cezamı yedim.Gozumun onunde kaç taneye arabayı çektiler.Ankaralı arkadaşlar diikkatli olmak lazım özellikle bahçeli,çankaya tarafında
kardesım kazasız sürüşler...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
geçmiş olsun.kazasız cezasız sürüşler hocam
Geçmiş olsun. Böyle işini doğru yapan, yaptığı işten de insanları mutlu eden (hem maddi hem manevi) esnaf ve sanatkar insanlara herzaman hayranlık duymuşumdur.
Erdem tekrar geçmiş olsun bundan sonra kazasız cezasız sürüşler...
Herkese çok teşekkür ederim
Hepimize kazasız belasız günler
geçmiş olsun erdembenim filimleride sökücemde kıyamıyorum ya daha ceza yemediğimden olsa gerek elim gitmiyo
) MÜSLÜM abi biz ankaralılar icin gercketen bir sans ya bende yanına ugradım gecen gün saolsunlar her zman ellerinden geleni yapıyorlar gerek müslüm abi gerek calısanlar
tekrar tesekkür ederim abi
Kesinlikle çok şanslıyız
Ben de filmleri ilk cezama kadar sökmem diyordum cogu arkadaş bilir iyi para bayıldım zamanında cunkubaktım ama 128 tl cezayı yedim yapcak bişey kalmadı önleri soktum
![]()
Gözün aydın Erdem, bu vesiliyle beyaz gpye de binmişsin, kazasız sürüşler.Müslüme de tebrikler tabi![]()
Öncelikle müslüm kardeşime teşekkür ediorum artık bu saatten sonra müslüm şöyledir böyledir denmez bilen biliyor bilmeyenlere özelden yazarım
Bir hafta içinde 3 kere çevirildim hiç bir şeye takmadı lar allah razı olsun filmlerim açık güvenlik filmi dedim ,ruhsata muayeneye baktılar hayılı akşamlar dedilerŞeytan tüyümü var ...
Mehmet abi birazda o anki polisle ilgili.Genelde bana da bişey demiyorlardı.Bu sefer ama konusturmadılar bıle dırek cezamı yazdılar.Diğer filmli araçları parkla cektıklerı ıcın ben bişey diyemedim bunla kurtulduk iyi diye.Tabi ki şeytan tüyünü de unutmamak lazım o ayrı![]()
sonunda cumartesi müslüm bey le tanıştım.ilgilerine teşekkür ederim.artık bakım adresimiz belli oldu.kafalarda uyuşunca araç bakım ve servis işleri soru işareti olmaktan çıktı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri