ben bugun gittim 400 lira tutmadigi icin bakim yaralanamadim
Şimdi, Fiat servislerine gelen herkese 80 TL'lik sonbahara hazırlık paketi* hediye. Ayrıca World'e özel 5 taksit fırsatı.
*Hediye paketi silecek takımı, paspas, cam suyu tableti ve 3 lt antifiriz içermektedir.
Bu kampanyada verilen hediye paketi belirli silecek takımı, paspas, cam suyu tableti ve antifiriz parçalarından oluşmaktadır. Tüm kampanya fırsatları 7 Eylül - 12 Ekim 2009 tarihleri arasında katılımcı Fiat servislerinde 400 TL ve üzeri ürün veya hizmet alımlarında geçerlidir. 20 TL paropuan fırsatı, kampanya kapsamında yapılan alışveriş öncesinde Worldcard'ın paro özelliği en az 1 TL paropuan ile ödeme yapıldığında Worldcard'a yüklenecektir. Kampanyaya boya ve kaporta işlemleri dahil değildir. Kampanya fırsatları diğer özel indirim uygulamaları ile birleştirilemez. Ayrıntılı bilgi Fiat servislerinde.
Acaba bakıma giden arkadaşlar bu imkandan yararlandımı?
ben bugun gittim 400 lira tutmadigi icin bakim yaralanamadim
bu hediye paketinin toplamı ne kadardır sizce.yani cazip mi
80 lira olarak lanse ediliyor
beleş sonuçta.
400 TL için bakımdan ayrı birçok şeyin daha değişmesi yada tamir edilmesi lazım gibi geliyor.
400 tl Lik bakım mı olur ya![]()
adı kampanya işte yedek parca alırsan faydaanırsın
balatalar değişse yetiyor heralde 400 ytl fatura için 20.000 bakımında.(genelde değişmez ama 20000 de)
Bence bunun yerine servisler bakım fiyatlarını daha makul seviyelere indirirseler çok daha makbule geçer![]()
Arkadaşlar bugün kampanyadan faydalanmak üzere fiat servisine gidip yedek parça aldım.
Benim kendi siparişlerim haricinde faturaya aşağıdakiler eklendi:
ANTI-ZE(KIRMIZI)(3LT) GNL...................36.79+KDV
SILGI SUPUGESI,SOL LN/GP.................30,28+KDV
SILGI SUPUGESI,SAG LN/GP.................23,36+KDV
PASPAS TAKIMI KAUCUK GNL..................13,09+KDV
CAM SUYU TABLETI TEKLI..................2,12+KDV
yukarıda faturaya eklenen 5 kalem bahsedilen sonbahar kampanyasına dahil olan ürünler. Toplamı KDV dahil 128,65 TL ediyor.
Ancak faturanın sonunda
TOPLAM SAT. İSK. (-)............52,00+KDV (Söz konusu kampanya indirimi!)
diye bir satır var.
Çünkü worldcard'ın sitesinde kampayanın belirli ürünlerde geçerli olduğu yazıyor.
Yani sonuç olarak faturaya KDV dahil 128,65 eklendi 61,36 çıkarıldı. Toplamda benden 67,29 TL fazladan para çıkmış oldu.
Bu verileri dikkate alarak kampayanın ne derecede faydalı bir kampanya olduğuna siz karar verin.
çok saçma bişey olmuş. 400 ü gectiysen hediye edecek bu listedekileri. Benim anladığım buydu ilandan.
Evet benim de anladığım oydu fakat vaziyet ortada...
bende bakım 350 lirada kaldı hediyeleri aladım diye uzuluyordum.. yuh yaniii
arkadaslar bende gıttım serwıse 400 ü gectım ama bana serwıs olarak bu kampanya ya katılmadıklarını belırttıler ve hedıyelerı alamadım serwıse gırmeden once katılıp katılmadıklarını da sorun derım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri