Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 21 ile 34 arası

Konu: Opet Garantisi

Levent ÖZTÜRK
    Black Diamond Lewent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DT 7831
    Edilen teşekkür: 8

Opet' e weya Fiat' a bi danış derim ama sanırım "0" km. araç alanlara weriliyor...

Muslum Kaymak
    Ticari İşletme Sahibi 06kaymak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 MCZ 24
    Edilen teşekkür: 1014

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opetin yakıtını gerçektem beğeniyorum.yalnız ben aracımı ikinci el aldığımdan böyle bir kart vermemişlerdi.ama hep opetten alıyorum.kartı nasıl tedarik edecem normal opet kartım var ama yakıt güvence kartım yok.
    opet istasyonlarindan edine bilirsiniz..

mustafa vural
    M.Tolga multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 cjs
    Edilen teşekkür: 96

Arkadaşlar ben total,bp,po, opet ,shell hepsini denedim. Ve Total de karar kıldım. Çok da memnunum. Bildiğim kadarıyla Total deki Eurodizel fransada n ithal olarak geliyor. Deneyin ve lütfen ortalama yaktı tüketiminiz de takip edin. Sarfiyat bende diğerlerinden daha düşük çıktı.

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

Bende hep Total kullanıyorum.Son derecede memnunum
    Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

Alıntı Bülent A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende hep Total kullanıyorum.Son derecede memnunum

abi senın istısas alanına gırer sen bılırsın belkı ama dığer arkadaşlarda lütfen yardımcı olsun abı benım süreklı yakıt aldığım bır opet istasyonu var ve lpg aygaz alıyorum ama ordakı lpg dığer sheldekı aygaz kadar perpormanslı değil (
    iki aynı martka lpg bu denlı neden fark edıyor??
    bırı shalle satıyo bırını opet sonuçta aynı lpg aygaz fark nedır

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

Alıntı vulas54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi senın istısas alanına gırer sen bılırsın belkı ama dığer arkadaşlarda lütfen yardımcı olsun abı benım süreklı yakıt aldığım bır opet istasyonu var ve lpg aygaz alıyorum ama ordakı lpg dığer sheldekı aygaz kadar perpormanslı değil (
    iki aynı martka lpg bu denlı neden fark edıyor??
    bırı shalle satıyo bırını opet sonuçta aynı lpg aygaz fark nedır
    Walla gaz konusunda çok bilgili değilim.Ne desem yalan şindi:poster_oops:
    Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

Mustafa İŞLER
    mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

Ben mesleğim gereği sürekli farklı şehirlerde bulunmaktayım ve mecburen farklı Opetlerden mazot alıyorum geçen hafta gittiğim opet bayilerinden biri kart sistemi çalışmamasına rağmen önce mazotu doldralım sonra okuturuz dedi tamam dedim.Sonunda sistemlerinin çalışmadığını söyledi.Ben de Opet müşteri hizmetlerine şikayet ettim ve kendilerine gerekli uyarının yapıldığı belirtildi.Bu tür bir olay yaşamış başka arkadaş var mı acaba?? Neler yapmak gerekiyor??

BÜLENT AKDERELİ
    KAANİTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34JA1045
    Edilen teşekkür: 5

Evet Banada Bir Kere Oldu.opet Bir Ariza Formunun Ooduğunu Onun Doldurulmasi Gerektiğini.bu Yapilmamiş Ise Pompadan Alinan Faturayi Ve Kredi Karti Ile ödeme Yaptiysaniz Makbuzunu Saklamami Söyledi.bende O Günden Beri Pompaya Her Girdiğimde Ygs Nin çalişip çalişmadiğini Soruyorum Ve Pompadan Fişimi Muhakkak Aliyorum

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

opet ten 60 ytl puan birikmesi demek 6000 ytl lik yakıt demektir.. % 1 veriyor
    20 ytl avans vermişse geriye 40 ytl 4000 ytl lik yakıt demektir.. ama şu servisteki işlemleride opet kartsa işletme işlemini valla tuttum.. bunu neden daha önce öğrenemedim kendime kızıyorum şimdi..
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

secosium x
    secosium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

aracı ilk aldığımda verilen opet yakıt güvence sistemi kartının arkasında yazan ifadedir:
    bu kart fiat yakıt güvence sistemi üyelerinin yakıt alımlarında kullanmaları için verilmiştir. araca özeldir. yakıt güvence sistemi aracınızın garanti süresi ile sınırlıdır.

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı secosium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı ilk aldığımda verilen opet yakıt güvence sistemi kartının arkasında yazan ifadedir:
    bu kart fiat yakıt güvence sistemi üyelerinin yakıt alımlarında kullanmaları için verilmiştir. araca özeldir. yakıt güvence sistemi aracınızın garanti süresi ile sınırlıdır.
    Ben şunu merak ediyorum. Aracın garanti ile sınırlı ise uzatılmış garantide ne olacak peki? benim aldıgımda kampanya vardı. 2+3(uzatılmısla) 5 yıl garantili. Şimdi bu normal garanti olan 2 yılda bitecekmi yoksa 5 yıl sürecekmi? 2 yılda bitecek ise kasmya gerek yok bence. Benzinli arabada ne olur zaten 2 senede yakıt yüzünden.

ERDEM TULUNAY
    erdta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

Arkadaşlar,

Eğer yakıttan kaynaklı bir problem olur ise ve siz problemli olan yakıtı nereden aldığınızı ispatlarsanız söz konusu bedeli yakıtı sağlayan kuruluş ödemek zorundadır, OPET kartı kullanmanın avantajı km değerini işlettiğiniz için ispat kaonusunda bir sıkıntı yaşamamanızdır. Bu sebep ile garantinin bitip bitmemesi sorun değil kartın arkasaında yazanda sorun değil. Eğer yakıttan kaynaklı olduğu raporlanır ise yakıtı aldığınız kuruluş maliyeti yüklenmek zorunda aksi halde mahkemeye verirseniz kazanırsınız.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı erdta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

Eğer yakıttan kaynaklı bir problem olur ise ve siz problemli olan yakıtı nereden aldığınızı ispatlarsanız söz konusu bedeli yakıtı sağlayan kuruluş ödemek zorundadır, OPET kartı kullanmanın avantajı km değerini işlettiğiniz için ispat kaonusunda bir sıkıntı yaşamamanızdır. Bu sebep ile garantinin bitip bitmemesi sorun değil kartın arkasaında yazanda sorun değil. Eğer yakıttan kaynaklı olduğu raporlanır ise yakıtı aldığınız kuruluş maliyeti yüklenmek zorunda aksi halde mahkemeye verirseniz kazanırsınız.
    Öyle olmalı diye düşünüyorum ama burda ve nette bir çok kişiden arac garantisi bitince opet in ödemediğini söylüyor. Ve şikayet sitelerine bir bakın isterseniz. Ondan sordum.

ERDEM TULUNAY
    erdta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

Burada önemli olan hem arızanın yakıttan kaynaklandığını hemde yakıtı oradan aldığınızı ispatlamak. Bunları ispatladıktan sonra elbetteki firma işi yokuşa sürecektir ancak elinizdeki belgelerle davayı kazanırsınız, siz yapmasanız kasko şirketi yapar emin olun. Ancak bir çok insan olumsuz yanıt alınca olayı devam ettirmeyebiliyo bu sebep ilede siz devam ettirmekten vaz geçin diye firmalarda elinden geleni yapıyor. Kanıtınız var ise mutlaka kazanırsınız. Burada tek arızaya ilişkin yakıttan başka faktörlerde var ise o zaman iş zorlaşır.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12