Opet' e weya Fiat' a bi danış derim ama sanırım "0" km. araç alanlara weriliyor...
Arkadaşlar ben total,bp,po, opet ,shell hepsini denedim. Ve Total de karar kıldım. Çok da memnunum. Bildiğim kadarıyla Total deki Eurodizel fransada n ithal olarak geliyor. Deneyin ve lütfen ortalama yaktı tüketiminiz de takip edin. Sarfiyat bende diğerlerinden daha düşük çıktı.
Bende hep Total kullanıyorum.Son derecede memnunum
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
abi senın istısas alanına gırer sen bılırsın belkı ama dığer arkadaşlarda lütfen yardımcı olsun abı benım süreklı yakıt aldığım bır opet istasyonu var ve lpg aygaz alıyorum ama ordakı lpg dığer sheldekı aygaz kadar perpormanslı değil(
iki aynı martka lpg bu denlı neden fark edıyor??
bırı shalle satıyo bırını opet sonuçta aynı lpg aygaz fark nedır
Ben mesleğim gereği sürekli farklı şehirlerde bulunmaktayım ve mecburen farklı Opetlerden mazot alıyorum geçen hafta gittiğim opet bayilerinden biri kart sistemi çalışmamasına rağmen önce mazotu doldralım sonra okuturuz dedi tamam dedim.Sonunda sistemlerinin çalışmadığını söyledi.Ben de Opet müşteri hizmetlerine şikayet ettim ve kendilerine gerekli uyarının yapıldığı belirtildi.Bu tür bir olay yaşamış başka arkadaş var mı acaba?? Neler yapmak gerekiyor??
Evet Banada Bir Kere Oldu.opet Bir Ariza Formunun Ooduğunu Onun Doldurulmasi Gerektiğini.bu Yapilmamiş Ise Pompadan Alinan Faturayi Ve Kredi Karti Ile ödeme Yaptiysaniz Makbuzunu Saklamami Söyledi.bende O Günden Beri Pompaya Her Girdiğimde Ygs Nin çalişip çalişmadiğini Soruyorum Ve Pompadan Fişimi Muhakkak Aliyorum
opet ten 60 ytl puan birikmesi demek 6000 ytl lik yakıt demektir.. % 1 veriyor
20 ytl avans vermişse geriye 40 ytl 4000 ytl lik yakıt demektir.. ama şu servisteki işlemleride opet kartsa işletme işlemini valla tuttum.. bunu neden daha önce öğrenemedim kendime kızıyorum şimdi..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
aracı ilk aldığımda verilen opet yakıt güvence sistemi kartının arkasında yazan ifadedir:
bu kart fiat yakıt güvence sistemi üyelerinin yakıt alımlarında kullanmaları için verilmiştir. araca özeldir. yakıt güvence sistemi aracınızın garanti süresi ile sınırlıdır.
Ben şunu merak ediyorum. Aracın garanti ile sınırlı ise uzatılmış garantide ne olacak peki? benim aldıgımda kampanya vardı. 2+3(uzatılmısla) 5 yıl garantili. Şimdi bu normal garanti olan 2 yılda bitecekmi yoksa 5 yıl sürecekmi? 2 yılda bitecek ise kasmya gerek yok bence. Benzinli arabada ne olur zaten 2 senede yakıt yüzünden.
Arkadaşlar,
Eğer yakıttan kaynaklı bir problem olur ise ve siz problemli olan yakıtı nereden aldığınızı ispatlarsanız söz konusu bedeli yakıtı sağlayan kuruluş ödemek zorundadır, OPET kartı kullanmanın avantajı km değerini işlettiğiniz için ispat kaonusunda bir sıkıntı yaşamamanızdır. Bu sebep ile garantinin bitip bitmemesi sorun değil kartın arkasaında yazanda sorun değil. Eğer yakıttan kaynaklı olduğu raporlanır ise yakıtı aldığınız kuruluş maliyeti yüklenmek zorunda aksi halde mahkemeye verirseniz kazanırsınız.
Burada önemli olan hem arızanın yakıttan kaynaklandığını hemde yakıtı oradan aldığınızı ispatlamak. Bunları ispatladıktan sonra elbetteki firma işi yokuşa sürecektir ancak elinizdeki belgelerle davayı kazanırsınız, siz yapmasanız kasko şirketi yapar emin olun. Ancak bir çok insan olumsuz yanıt alınca olayı devam ettirmeyebiliyo bu sebep ilede siz devam ettirmekten vaz geçin diye firmalarda elinden geleni yapıyor. Kanıtınız var ise mutlaka kazanırsınız. Burada tek arızaya ilişkin yakıttan başka faktörlerde var ise o zaman iş zorlaşır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri