o servıste tanıdıgım, sevdıgım bırkac usta vardı.K.Maras'ta calıstıgım donemlerde oraya gotururdum sırket araclarını.bu krızde o kadar kısı ıssız kalacak.uzuldum gercekten...
arkadaşlar allaha bınlerce sukurler olsun kahramanmaraş uzumcuoglu servısı kapanıyor ama yerıne yenısı açılmıyorama kurtulduk araçların bakımını bıle adam akıllı yapamıyorlardı
o servıste tanıdıgım, sevdıgım bırkac usta vardı.K.Maras'ta calıstıgım donemlerde oraya gotururdum sırket araclarını.bu krızde o kadar kısı ıssız kalacak.uzuldum gercekten...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
benimde tanıdığım ustalar vardıüzücü bir durum... neyseki tayinim mersine çıktı.....
))
Mert bu durum pek sevinilecek bir şey değil ,bunca insan bu zamanda işsiz kalacak ,belki işlerini düzgün yapmıyorlardır ama emin ol hiç biride bunu haketmiyorlardır![]()
tabiki öyle ama ıslerınızı duzgun ypamazsanız bu devirde bu sartlarda az olan musterınızde kaybedersenız kapatmak normaldir .
solede duusunebılırz belkı ordakı bı usta mertın arabasına salla parti yaptıgı ıcın oraya bırdaha gıtmeme kararı almısıtr ve bunun gıbı 10 larca kısıye yaptıysa durumları bu hale gelmıstir . yınede uzucu bı tablo aslında
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri