sağ-sol çamurluk davlumbazlarına istanbul- bakırköt fiat haliç oto toplam 260 TL fiyat veriyor. bilginize... 2 plastiğin nesi 260 eder anlamadım gitti.
sağ-sol çamurluk davlumbazlarına istanbul- bakırköt fiat haliç oto toplam 260 TL fiyat veriyor. bilginize... 2 plastiğin nesi 260 eder anlamadım gitti.
amortisör takozu ile ilgili problemim var ve hala giderilmedi yan sanayi parça var ama almanı tavsiye etmiyorum çünkü ben o hatayı yaptımve antalya sanayi sitesinden 45 liraya yan sanayi amartisör takozu aldım
taktırdıktan bir hafta sonra tekrar aynı sorunla başbaşa kaldım o parça basit gibi görülsede eksikliğinde doğan ses kulak gıcırdatan cinsten direksiyonu sağa sola kırarken tak tak yayların sesini içerde hissediyosun tavsiyem yan sanayi alma ve de tam olarak verimli olmasını istiyorsan eğer çiftini birden değişmen gerekiyor diye biliyorum bende en yakın zamanda orjinal alıcam ve ikisini birden yenilicem
opel corsa ve fiat grande puntonun amortisör takozları aynı![]()
AMORT?SÖR TAKOZU F?AT GRANDE PUNTO OPEL CORSA D - Oto Yedek Parça, Balata Buji, Ya?, Bobin, Enjektör, Tampon, Far
Amortisör takozu (fıat: grande punto)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri