hocam istanbulda tonla hurdacı var.Kazalı araçların hasar almamış temiz yerlerinden fln çok rahat orjinal az kullanılmış her türlü orjinal parçayı bulman mümkündür...
Merhaba arkadaşlar.
İstanbul da orjinal ve ucuz parça bulabilirmiyim servislerden? bilenler varsa nerde oldugunu ve fiyatlarını yazabilirler mi?
teşekkürler
hocam istanbulda tonla hurdacı var.Kazalı araçların hasar almamış temiz yerlerinden fln çok rahat orjinal az kullanılmış her türlü orjinal parçayı bulman mümkündür...
Hepsiburada.com : Kolçaklar, Kolçaklar, Modacar, Dreamcar, Space, svs
bunlardan hangisi uyar ki?
Bunlar nie bu kadar ucuz ki ? Benim bildiğim orjinal kolçaklar 200-250 civarı
hoca geçen perşembe mehmet abi bunun siyahını taktı bana şimdilik gayet memnunum...
üzerinde seyahat etmedikçe uzun süre gidecek gibi gözüküyor...![]()
![]()
Kemal Oto - Ara İi Konsul Kol dayama
Orayada oturcak halimiz yokBelediye otobüsü olsa neyse de
![]()
Güle güle kullanın![]()
Hepsiburada.com : Special Çift Fonksiyonlu Uzatılabilir Yumuşak Ara Kolçak 301126 | Oto Aksesuar
bu daha iyi değil mi ondan? en azından haznesi var![]()
ben heralde bundan alıcam galiba. 30 lira. bozulursa bidaha alırsın ki yapılan yorumlarda herkes memnun.
bunların montajı esnasında aracın herhangi bir yeri deliniyormu acaba ?? Aracı fazla kurcalamak istemiyorum sonra söktüğümüzde fln başka yerlerden acısı çıkmasın........
evet montajda delme işlemi oluyor mu acaba?????
arkadaşlar geçen ay hepsiburda aracılığı ile bu üründen aldım ve taktırdım kesnilikle tavsiye etmiyorum üst deri kısmı çok güzel ve çok şık ancak alt tarafında ki plastik inanılmaz kötü,plastik olduğu için kolunuzu koydukca esneme yapıyor ve gacır gucur ötüyor hiç dayanıklı değil. takılırkende koltuğun dibine el frenin bulunduğu kasaya delik açıyorlar ama o sorun değil çünki kolçağı memnun kalmayıp çıkarsanız bile delikler görünmüyor.sanayide daha sonra sordum koltuğa monte edilen çok şık kolçaklar vardı 80 lira fiyat verdiler artık kırılıncaya kadar bunu kullanıcam daha sonra sanayidekini taktırıcam çünki kolçağın inanılmaz bi rahatlığı var.kısacası internetde ki 30 40 liralık ürünlerden kesinlikle uzak durun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri