biyeri çizilir,bozulursa yenisini versinler:s17:
linos saymış aslında özet olarak ancak benim ekleyebileceğim şey periyodik bakımlarda,servis ücretinde,aksesuarlarda indirim..
Ucrette indirim yapsınlar,
kredi kartı ile ödeme imkanı sunsunlar,
birde taksit imkanı olsun mesela...
Alpella Ringte herşey birarada oluyor ama...
Multijet Active 1.3 16V 75Bg.
herkese selam
belki reklam olacak ama sunlari vaat edebilirim sizlere...
1.randevunuzu kendiniz belirleyin..
2.bakim onarim sirasinda aracinizin basinda durup mekanikerlerden bilgi edinin
3.bakim bitince ucretsiz yikatin
4.isterseniz adresinizden alinip bakim yapildiktan sonra yikanip adresinize birakilsin
5.eger aracinizin bakimi 1 gunu asarsa kiralik arac tahsis edilsin...
6.kredi kartiniza (world bonus) taksit yapilsin...
7.daha ne istersiniz?
indirim mi? o gizli olsun
06Kaymak sizin servis hangisi idi ben orayi kacirmisim...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
yenimahhelle birmotta servise gidince site üyesiyiz diyip indirm mi bekleyeceğiz yada başında duracağız biz istediğimiz kadar falan mı diyeceğiz acaba ne gibi ayrıcalıklar belirlendi bu ikisi bile iyi bence...
06 kaymak walla iyi geliriz inşallah allah kısmet ederse bir kahve dai olsa içmeye geliriz
mesela orjinal 17" janlardan dağatsınlar
bedavaya dimi
dagored ya abıcım yoksa senden ucret mı aldılar saka yaptın heralde ..
yok şu ana kadar hiç ücret ödemedim çünkü arabamı hiç yıkamadılar
daha önceden 4 kere kartaşın servisine gittim hiç yıkanmadı arabam...
zaten bi daha kartaş mı; aman benden uzak dursun.....
yukardaki açıklamayı gördükten sonra; servise gitmek gerekirse mutlaka kavaklıdere servisine gidicem
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri