Emir, zaten bujilerde sorun yoksa değişim km si 20000 de bir, servisin bunu söylemesi gerçekten garip, iyi demişsin![]()
Ben de ilk gittiğimde buji değiştirelim demişlerdi...Garanti dışı kalır demişlerdi..Ben de 6900 km. de değişmeyen buji yüzünden yolda kalacak araba ile zaten işim olmaz dedim...Sonuçta yapmadılar...2. sene bakımıda da toplam km en fazla 15000 olur...Belki bu sefer değiştiririm...
Emir, zaten bujilerde sorun yoksa değişim km si 20000 de bir, servisin bunu söylemesi gerçekten garip, iyi demişsin![]()
yıllık bakımda değiştirenler çok abi![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Saol seni uğraştırdım ama yanlış anladım beni. Arac garanti dışımı kalıcak derken motor için kast etmiştim. Şimdi opetten alınca yakıt kaynaklı motor arızası na garanti veriyor. Ama tut zorda kaldım 1-2 kere kaçırdım yakıtı başka yerden aldım. sonra döndüm gene opetten almaya devam ettim. sonra sorun cıktı. motor arızası adamlar bana dönüp yakıtınızı hep opetten almamısınız km ile tutmuyor derse ne olucak? yada dermi ozaman ne anlamı kaldı motor garantisinin. anlamında dedim.
son 10 depoya bakıyolar. ve yakıttan kaynaklı arızalar için geçerli bu durum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Uğur, Ozanın da belirttiği gibi eğer motor problemi yakıt kaynaklı ise benzinin nereden alındığına dikkat ederler.Aksi halde yakıtın nereden alındığının önemi yok...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri