AC2315 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar hafta sonu aracımı ANKARA-ANKAMALL SONAX'da nano dış boya koruma yaptırdım. Sonax indirim yapmış, 240 tl.den 150 tl. ye düşmüşler. Fiyat çok cazip gelince yaptırdım. Yalnız sitede bu boyu korumayla ilgili birçok şikayet gördüğüm için firma sahibi ve ustalarla yaklaşık yarım saat çene yaptım. Sağolsunlar işçilikleri çok iyiymiş. Yani ben memnun kaldım. yaklaşık 3 saat sürdü boya korumanın tamamlanması. Ayrıca ANKARA-ANKAMALL SONAX Türkiye birincisiymiş haberiniz olsun. İnternette de gördüm.
Unutmadan 6 ay garanti verdiler, ama 1 yıl gider dediler yapılan boya koruma. Fakat önemli bir husus var tabii ki. Araçlarınızı bilmediğiniz yerlerde, ne tip maddelerle yıkadığı belli olmayam (bulaşık deterjanı gibi) fırça kullanan yerlerden uzak durmak gerekli. Ben aracımı bundan sonra SONAX'ta yıkatmaya karar verdim. En azından sonaxın oto şampuanlarını kullanıyorlar. Fırça yerine süngerle yıkıyorlar. Gerçi fiyat 17 TL. ama olsun, zaten ben arabamı ayda bir yıkatıyorum. Sokak arasındaki oto yıkamacılara gitseniz bile 7-8 TL. den aşağı vermezsiniz zaten.
Bir de boya korumadan sonra ön cama koruma cilası (cam için) dedikleri bir madde sürdüler, sileceklerin daha rahat çalışmasını sağlıyormuş. Arabam iki aylık ama bir haftadır silecekleri çalıştırdığımda cama sürtme sesini duyuyordum arabanın içinden. Tozdan topraktan heralde , şimdi ses kesildi. Bu arada servislerde boya koruma diye yapılan işler hiç güven vermiyor bana. Size dedim ya 3 saat uğraştılar boya koruma için bizzat izledim. Servislerde boya korumaya bukadar özeneceklerini hiç sanmıyorum. Gerçi markadan da önemli husus iyi usta bulmak.