Ben az önce diğer GP'deki kırık panjuru değiştirmek için oradaydım. Kurtuluş bey yoktu fakat Akın bey sağolsun ilgilendi. Panjurumuz hemen değişti. Tekrardan teşekkür ederim kendisine.
Ben az önce diğer GP'deki kırık panjuru değiştirmek için oradaydım. Kurtuluş bey yoktu fakat Akın bey sağolsun ilgilendi. Panjurumuz hemen değişti. Tekrardan teşekkür ederim kendisine.
Ben kendi adıma enrikodan memnunum. 20000 bakımını merkezde yaptırdım şuan çalıştığım şirkette arabalarını merkez servise götürüyor (şirketin servis aracı dahil). 20000 de debriyaja bastığımda bir zırıltı geliyordu. Debriyaja su gelmiş dendi ve garantiden karşılanamayacağı sölendi. Ben 20000 km debriyaja basmadan dahi vites değiştirsem böle bir sorun olmaz. Arabayı ben kullanıyorum kendim yıpratmış olsam şuan 50000 i geçmiş olan arabamda yine aynı sorun olurdu. Su almış denildiğinde izmire 365 günde 5 gün yağmur yağmamıştır. Parçayı verdiler fakat inceletmek istemedim açıkcası prosedürle uğraşmamak için. Kurtuluş beyi tanıyorum şirket arabaları için cok yardımcı oluyor ama dediğim gibi kötü bi anı benim için o yüzden arabamı götürmüyorum. Ben enrikoda isteklerimi yazdırdıktan sonra ustalara yüzyüze sorunumu anlatabiliyor gösterebiliyorum. Ufak bir tıkırtı sorununda dahi test için Şerafettin Bey ile babam 45 dk gezinmişler bulabilmek için, sonunda bulup halletmişler. Daha önce park sensörlerini boyatmıştım sonradan taktırdığım için. Fakat boyada atmalar oldu aradıklarında hizmetten memnun olmadığımı söledim tekrar randevu aldım. Oraya varıp sorunumu anlattığımda beni arayan bayan aşağı inmeden arabamı alıp sorunumu halledip geri getirdiler, şuan yapılan boya da sorunsuz. Ayrıca servise gittiğimde aksesuar görmekte fiyat sormak ta son derece zevk veriyor bana. Belki merkez serviste bu imkanım da olmadığı için biraz daha önde tutuyorum Enrikoyu. Eleştirdiğim nokta ise kredi kartına taksit yapmamaları. Garanti uzatma işlemini bu yüzden Birmottan yaptım. Orda da bu işlem için uzun süre bekletilmiştim. Servis olarak neden onları tercih etmediğimi de sordular. Onlara bu kadar beklemek istemediğim için cevabını verdim. Deneyimlerimi paylaşmaya çalıştım umarım servis tercih etcek olanlara yardımcı olabilmişimdir. Enrikonun mavişehirdeki servisine giden varmı varsa görüş yazarsa cok memnun olurum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri