ALİ UĞURLU MOTORLU ARAÇLAR PAZ A.Ş.
KARTAŞ KARAOĞUZLAR OTOMOTİV SAN. MAM. VE TİC. A.Ş.
ÜSTÜN OTOMOTİV MÜMESSİLLİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.
BİRMOT YENİMAHALLE
AĞAÇLI PETROL VE TİCARET LTD. ŞTİ.
ANKARA OTOMOTİV SERVİS HİZMETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.
KAVAKLIDERE OTO SERVİSİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Haklısın abi anladım benımde sadece demek ıstedıgım ornek olarak 2 kere alt koruma parçalarını kırdım bırını ustun otoda bırını kavalıkderede degıstırdım 2 sınde odedıgım fıyatlar arasında baya fark vardı sadece onu belırttım urun aynıydı ama sende haklısın abı sonucta sende gordugun ılgıye gore yorum yapıorsun.eger sen oyle hıssettıysen,oyle davranıldıysa haklısındır![]()
Kavaklıdere tabii ki tartışılacak bir konu bile değil.Çünkü adam işini kendi yapıyor. birebir takip ediyor iş yeri sahibi senin arabanı...Hangi servisin sahibi müşterinin arabasını takip etmiştir...Adamlar bırakın müşterinin arabasını takip etmeyi ne servise gelen aracı ne de sahibini biliyorlar yüzünü bile görmüyorlar.Kavaklıdere'de birebir muhatap olabiliyorsunuz....Ayrıca bölüm şefi Remzi Bey'den tutun diğer bütün çalışan arkadaşlar da sizin arabanıza kendi arabalarıymış gibi sahip çıkıp özen gösteriyorlar...Helal olsun Kavkalıdere'ye verdiğimiz bütün paralar son kuruşuna kadar...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Ağaçlı bence kalitesine göre fazla oy almışAllah benim yolumu birdaha düşürmesin oraya.
Bende kavaklıdere servisi tek geçerim
Müslüm abiyle muhabbet+sınırsız çay paha biçilemez![]()
kendi aracımıda , yeğenimin aracınıda(GP) kavaklıdereye götürüyoruz. serviste en alttaki görevlisinden , en üstteki sorumlusuna kadar herkes müşteri memnuniyeti konusunda hassaslar.
bir arkadaş elemanların ilgisizliğinden ve parça fiyatlarının farklılığından şikayetçi olmuş sanırım. eleman ilgisizliği gibi bir durumla karşılaşmadım , arkadaş yoğun bir günlerine denk geldi sanırım. parça fiyatları konusunda da değişmesi gereken fiyatlar konusunda alternatifleri sunup seçimi size birakıyorlar. erdem zaten bazı konulara değinmiş aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok.
uzun lafın kısası bu kadar insan ordan memnunsa helaL olsun demek lazım gibime geliyor.
müslüm kardeşimizi ve orda çalışan arkadaşları tebrik ediyorum. aynı hassasiyetle işlerini yapmaya devam............![]()
kavaklı dereden son derece memnunum,müslüm abinin samimiyeti ve yardımseverliği beni cezbetti.araıcımı üstün oto(saşmaz) dan aldım,oranın servisindede zafer bey var.onuda çok takdir ediyorumü,gerçekten bana araçla alakalı birçok konuda birçok yardımda bulundu.yiğidi öldür hakkını yeme.ankarada benim için 2 iyi servis var,kavaklıdere ve üstün oto...bende kendi çözümümü buldum,bende 2 adet fiat var,birini müslüm abiye götürüyorum,diğerini zafer beyeikisinede teşekkürler ederim
![]()
fiyatlarla ilgili bir sıkıntı yok arkadaş
Konu erhan0677 tarafından (17/02/2010 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
Ben de Kavaklıdere diyorum artık.
Linea forum Ankara toplantılarında tanıştığım Müslüm Bey' in servisini tek geçerim. Önceki arabam için yıllarca Kartaş' a gitmiştim. Tanıdık ustabaşı var.
Ağaçlı' ya da 2 kez gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım.
Ancak, Kavaklıdere servisi çok farklı. Geçen hafta yıllık bakım yaptırdım. Linea T-Jet bakımı 238 TL' ye çıktı (14000' de). Birmot' a sormuştum ve 400 küsuru bulur demişlerdi. Çünkü çoğu servis balata ve bujileri hemen değiştiriyorlar. Burada ise, gerekliyse değiştiriliyor. Kışlık lastikleri değiştirirken ben de inceledim, balatalar çok az aşınmıştı. Bujileri ise 20000' de yeniden kontrol edecekler, onlar da çok iyi çıktı.
Ayrıca, motor temizliği ve koruması ile klima temizliği de hediye olarak yapıldı. Polen filtresinin değiştirilmesini de sordular ve ben istedim.
2009 Linea T-Jet Dynamic Çöl Grisi + SP 2
0-100 9.2 , tork 206/1750 , 120-135 HP
Kavaklıdere kesnlikle.... Diğer servisler gibi amacı gerekli gereksiz herşeyden para almak değil...
-ağaçlı bi yere kadar iyiydi sonra bişeyler oldu ilgisizleştiler...(cila sözleri vardı unutuldu)
-şu an kavaklıdere; daha bugun yağ değş. hava ve yağ filtrisi değiştirdim uzun yol öncesi bakım yapıldı..5 taksit, çok güzel hizmet...
aracımı triger zinciri değişimi için yenimahelle birmota götürdüm. hiç memnun kalmadım. sağlam aracı arızalı aldım. sonrasını zaten bilirsiniz. yok şu bozuk yok bu bozuk. daha önce kavaklıdereye götürüyordum. kavaklıdere içlerinde en iyisi. ben sivastaki servise de götürmüştüm ama kavaklıderenin yerini tutmaz bence. niye zincir değişimi için kavaklıdereye götürmediniz derseniz daha ucuz buldum güya. aynı paraya getirdiler. ben yozgatta oturuyorum arkadaşlar. çevre illerdeki servislere de gittim ve şunu gördüm. hepsi aynı işi yapıyor ama kavaklıdere soymuyor.
kavaklıdere servisini tek geçerim bence bir numara
Yukarıdada daha önce yorum yapmış olmama rağmen ve konusunu açmama rağmen birde buraya yazmak istedim.
Zorlu süren bir bakım sürecinden sonra Sevgili Müslüm Abi başta olmak üzere bütün çalışan personeline teşekkür etmek istiyorum. Bütün sabrını zorladığım Müslüm abi ve ekibinin anlayışı ve gösterdiği özen sayensinde aracım servise gittiğim halden çok çok daha iyi duruma geldi,ilgileri alakaları ve benim arabama kendi arabalarıymışcasına gösterdikleri özenden ötürü çok mutlu oldum ve herkese tavsiye etmekten haz duyuyorum.
tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
sadece servis değil boya korumayıda iyi yapıyorlar ben son serviste boya koruma yaptırdım. bundan önceki yaptırdıklarıma taş çıkartır. oldukça titiz çalışmışlar bide motor koruma eklenince araba sanki detaylı temzilikten çıkmış gibi olmuş. arabayı yıkattığım zaman parıl parıl parlıyor hatta şaka bi yana geçen hafta arabayı yıkatıp arkadaşımın yanına gittim adam bana her sene araba değiştirip değiştirmediğimi sordu araba o kadar gözüne yeni gözükmüş ki araç değiştirdim sanmışsağol müslüm abi dosta düşmana karşı
üstün otomotıv oy almıs ya burdaben atlıorum camdan hayatımda bu yasıma kadar 3 farklı araba sahıbı oldum yuzlerce farklı servıse gıttım gorduugm en kotu servıstır ustun otomotıv . sanayide yuzlerce ustayla muhatap oldum napıon gardaş dıe yanıma gelırlerdı hıc olmazsa samımı ınsanlar . ustun otomotıvde bı ılgısılzık bı alakasızlık ıscılık ınanılmaz kotu . tavsıye etmıorum bu yazımı okuyan arkadaslara bılgı olsun gıden varsa yınede canı yanacaktır.
kesinlikle ve kesinlikle kavaklıdere oto diyorum... birmot mu asla artık önünden gecmem bile
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri