Alıntı akıncıgrande Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasım mesele sadece dıreksıyon kutumun degısmesı degıl bana boyle sekılde servıs hızmetı veren bır fırmaya yanı koca bursa bırmot ana bayıne ben nasıl guvenıcem fırma aracımın ampullerını bıle yerıne oturtmadan bırakmıs kırdıgı parcayıda aracın ıcıne atmıs sen olsan o araca bınerken acaba bu dıreksıyon kutusunu nasıl degıstırdıler dıye dusunmezmısın benım hayatım şansa baglı olamaz haksızmıyım meselede zaten sadece bunlar degıl genel
Kardeş anlıyorum seni haklısın.... servisler maalesef işten anlayan bilgili tecrübeli insanları barındırmıyorlar bünyelerinde. bu noktada yapılması geren şeylerin başında servise araç bırakmamak gerek , tabi şunuda göz ardı etmiyorum işiniz dolayısıyla v.s v.s sebeplerle bırakmak zorunda olablirisniz o zamanda bir arkadaşınızdan felan rica edin aracın başında dursun. yoksa hakkkaten birçok insan bu işlerden zararlı çıkıyor...

Eğer aracı elden çıkarmayı düşünüyorsan ona birşey diyemem ama ii bir servis bulup aracını kontrol ettrip , sorunlarını hallaetttirip gönül rahatlığı ile araca binebilirsin.

bende bu konularda senin gibiyim tıkırtı burcu yüzünden 7 günlük arabayı satmayı düşünümüştüm..

geçmiş olsun...