Anket bölümünde yazdıklarımı, aynen buraya da aktarıyorum :
Linea forum Ankara toplantılarında tanıştığım Müslüm Bey' in servisini tek geçerim. Önceki arabam için yıllarca Kartaş' a gitmiştim. Tanıdık ustabaşı var.
Ağaçlı' ya da 2 kez gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım.
Ancak, Kavaklıdere servisi çok farklı. Geçen hafta yıllık bakım yaptırdım. Linea T-Jet bakımı 238 TL' ye çıktı (14000' de). Birmot' a sormuştum ve 400 küsuru bulur demişlerdi. Çünkü çoğu servis balata ve bujileri hemen değiştiriyorlar. Burada ise, gerekliyse değiştiriliyor. Kışlık lastikleri değiştirirken ben de inceledim, balatalar çok az aşınmıştı. Bujileri ise 20000' de yeniden kontrol edecekler, onlar da çok iyi çıktı.
Ayrıca, motor temizliği ve koruması ile klima temizliği de hediye olarak yapıldı. Polen filtresinin değiştirilmesini de sordular ve ben istedim.
Ek olarak da 10 üzerinden 9 verdiğimi belirtmek isterim. O da Fiat' ın dayatması sonucu yapılan girişteki rampanın seramikle kaplı olmasından. Müslüm Bey notunu kırdığıma kızmaz inşallah.
Ben de destekliyorum. Her yıl yaz tatilinde Tisan/Yeşil Ovacık' tayız. Açarsanız ziyaret ederim.
Yer imleri