Ben konya'dakinde yeni kasa civic'in bagaj ve tampondaki gocukler icn goturmustum. Servis tum bagaj kapagını degistirmeye kalktı bunlar cok uygun fiyata kusursuz yaptılar. Konyadakinden memnun kalmıstım kısacası
Ben konya'dakinde yeni kasa civic'in bagaj ve tampondaki gocukler icn goturmustum. Servis tum bagaj kapagını degistirmeye kalktı bunlar cok uygun fiyata kusursuz yaptılar. Konyadakinden memnun kalmıstım kısacası
StrucTuraL EngiNeeR
Benim 2. kasko poliçem bitti 2 yıldır bitmesine yakın gidiyorum büyük bir kazam yok fakat ufak çizikler tampona ve öndeki fiat logosunun yanına gelen taşlardan oluşan sorunlarım oldu. Mükemmel bir işçilikle hallettiler işlerini. Güler yüzlü insanlar çalışıyor ve yaklaşımları gayet kibar. Eksilerini sorarsan randevuyu 15 gün sonrasına alabiliyorsun ve genelde araba 1 gece yatıyor auto kingde. Bahsettiklerim İzmir'deki bayi için geçerli İstanbulu bilemem ama ben git bir görüş ikna olursan yaptır derim. Böle işlerin uzmanına yaptırmaktan yanayım. Alibertiden almıştım arabamı satıcı boya, kaporta ve boya koruma işlerinin serviste yapılabiliyor olmasına ramen auto kingi ve boya koruma için de ziebart ve sonax ı tavsiye etmişti.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri