aslında katılıyorumben(biz) normalde hiç sanayiye gitmeyiz, en ufak sorunda bile yetkili servise gittik hep(8 yaşındaki araçla bile) bu başlık açılana kadarda sanayi ve serviste yapılcak işlemin eğer aynı işlemler yapılırsa çokta fark etmiceğini savundum hep(fiyat açısından). ama 20 tl ye yaptırdığım işlemi 60 tl görünce şaşırdım (belkide ben çok ucuza yaptırmışımdır) yine katılıyorum işini çok iyi yapan servisler var, ama aynı şekilde çok iyi çalışan sanayi servisleride var, her iki durumdada genelleme yapmamak lazım bence, önemli olan iyi bi yeri bulmak. Mesela Ankarada Kavaklıdere den İstanbulda Alper otodan başka yere gitmem. ama izmirde böyle diyebilecğim bi servis yok.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben 1. sanayide emek oto ya götürüyorum 30000-40000 bakımı yaptırdım gpuntoma ve alimezide bulunan 2 adet palionun 30000-40000 -40000 bakımlarını yaptırdım gayet memnunum. Niyazi Usta:4337623 05365760983
Benim araba yakında 70 000 girecek. Bakıma götürecem. İzmirde tavsiye edeceğiniz ve gittiğiniz yerler neresidir.
Fırat aşağıdaki linkteki anketten de yararlanabilirsin yetkili servis tercihi için:
https://forum.grandepuntotr.com/serv...ti-anketi.html
Ön silecekler doğru çok pahalı ve yan sanayisi yok diye biliyorum. Ancak arka sileceğin sadece lastiğini değiştirirsen (ben yaptım) ucuza maledebilirsin.
Yaaa tamda km'sinde almışız gpuntomuzu yaa60000
514tl bizim aracada sıkışmış galba
bu arada bakımı yapılan araç dizelmi? dizelse buji yazıyo faturada? ısıtma bujisimi değişmiş yani anlıyamadım![]()
Konu OzzY tarafından (15/04/2009 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
araç benzinli, ancak dizellerinde yakıt filtresi var![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri