ewt bahsedılenler hasarlar cok onemlı sayılmaz.zaten fıyatıda gayet uygun.ekspertız olayına gelınce, herhangı bır Fıat Yetkılı Servısı'ne gıdersenız, daha saglıklı bır sekılde ekspertız raporu alabılırsınız...
Selamlar arkadaşlar,
2 sorum olacak
2007 25000km GP multijet 18500 e anlaştım,
ön tampon değişmiş, 2-3 yerinde çizik var, bagaj kapağında darbeden dolayı küçük bi yerinde vakumla düzeltme var,(etrafımdan sorduğum kadarıyla bunlar önemli şeyler değilmiş- sizin fikriniz nedir)
1- sizce fiyat nasıl???
2- noter satışını yapmadan önce serviste baktırmak istiyorum, fiat yetkili servisinemi gitmeliyim, yoksa herhangi bir servis olurmu, tavsiye edebileceğiniz istanbul anadolu yakasında bir servis varmı,
şimdiden teşekkür ederim
ewt bahsedılenler hasarlar cok onemlı sayılmaz.zaten fıyatıda gayet uygun.ekspertız olayına gelınce, herhangı bır Fıat Yetkılı Servısı'ne gıdersenız, daha saglıklı bır sekılde ekspertız raporu alabılırsınız...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Cok büyük hasarlar deil bencede alınabilir güzel bi fiyat actiive mi dynamic mi araç
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
araç fiyatı uygun yalnız söylenen den farklı sorunlarının olup olmadığını öğrenmek için aracı bildiğin tanığın bi ustaya göster.. bu özel serviste olur yetkilide sadece güvenilir olsun yeter..
bi sorum olacak: arkadaşım nereden buldun fiyatı uygun varsa banada bi arkadaşım için bu ayarda bi araba gerekiyo bildiğiniz varsa bana bildirin
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Bence fiyat oldukça uygun,
Aracın bakım ve kaza durumunu eksiksiz bir şekilde görebilmek için Yetkili Fiat Servisine gitmekte fayda var.Ayrıca aracın olası diğer sorunları da yetkili serviste kolayca anlaşılır, hayırlı olsun...
bence de cok iii fiyatı, hele bir de dynamicse cok cok iyi
StrucTuraL EngiNeeR
dynamic ise kaçırılmaz....
arkadaşlar, bugun arabayı baktırdım,
yetkili servisine gitmedim(sabah kırmak'ı aradım telefonda gel 5 dakkada bakarız dedi 60 lira paranı alırız dedi çok laubali bi şekilde söyledi bunları,). bizim şirketin arabalırını bakan fiat servisine gittim, usta tanıdık, gittim abi bak şuna dedim
kaputu açtırdı, 15 saniye baktı, sonra kapattırdı,
direk geri götür ver sahibine, önden sağlam darbe almış ,başını ağırtır dedi.
resmen direkten döndük denilebilir. az daha alıyordum arabayı.
bu arada dinamic değil active modeli araç....(artık bi önemi kaldıysa)
neyse tekrar araç bakıyorum, bilginize.....
Geçmiş olsun İbrahim... Milletin "birbirine iteleme" huyu kurusun inşallah!!!
ibrahim eğer şaselerde sorun varsa başını ağrıtabilir ,evet active bile olsa güzel fiyattı ama içinize sinmediyde almadığın iyi olmuş...
satıcılar dürüst olsa boşu boluna tonla para ekspertiz için vermeyiz,
galerıden alıyordum neredeyse adam yemın edıyor yok hıc bırseyı sadece sol camurluk boyalı felan, gelerının cıragıyla servise gittik ustalar söylemek ıstemıyor kerpetenle agızlarından laf almaya calısıyorum ,sonunda kaportacının yanına gıttım zar zor ıkna ettım degısen parcaları sıralamaya basladı, eleman neredeyse yumruk yumruga gırecektı ustaya boya degıldır o cıladır degısenı yok felan dıye, her neyse aracın tamponlar ve camurluklar degısmıs tavan dahıl boyalı cıktı.
en bastada servısten ımzalı rapor ıstedıgımde sorunsuz dedıklerınde vermeyı kabul etmemıslerdı . aracı almadım 50 lıra bosa bayılmıs oldum. sonra galerıye gıttık adamın yalanı yuzunden verdıgım 50 yı gerı alabılmek ıcın dukkanı kapamıs gıtmıs arıyorum acmıyor cumaya gıttı dıyor elemanda bende gıdecem hadı eyvallah deyıp o da kactı.
ellerınde cok fazla arac bulunduran bır galerı adınıda verıyımde yolunuz duserse dıkkat edın "etimesgutdakı üstün oto" isim benzerlıgınden yanlıs olmasın şaşmazdakı fıat degıl "etimesgutdaki galerıye aman dikkat.
https://www.arabam.com/IKINCIEL/Gale...ustunotoankara
ellerındekı arac lıstesıne baktımda onlardan alacagım servise baktırdıgım meganı satmıslar yazık olmuş alana.
Konu palombaro tarafından (12/03/2009 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: link için
haklısın, her servisede güven olmaz, tanıdığın servise, servis yoksa bildiğin herhangi bir ustaya göstermek en iyisi, ben bugun sadece tanıdık ustaya göstermek için üsküdardan tuzlaya kadar gittim, iyide yapmışım diye düşünüyorum.
içime sinmemesi olayına gelince, baktırdığım usta 15000 e verse bile alma bunu dedi, o kadar kısa sürede ne gördüyse artık fena hasarı varmış demekki ( bu arada yolda giderken klima çalışıyormu diye açtım, çalışmıyordu masfarı çoktu anlaşılan)....
araba almayı düşünüyoruz aracın sahıbı sorundan bahsetmıyor ekspertız ıcın servıse goturdugumuzde 50-60 bayılıyoruz , sorunlu cıkıyor baska bır arac ıcın daha servıse gidip yıne satıcının eksık bılgısı yuzunden vazgecıyoruz, bır daha bır daha derken 3-4-5 her seferınde boşu boşuna 50-60 lira para gitmiş oluyor.
benim bildiğim satıcının dediğinden farklı bişey çıkarsa satıcı öder expertizi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozan'ın dediği gibi eğer satıcının anlattığından fazla birşey çıkarsa expertiz ücretini satıcı öder
exspertiz için önerim bildiğiniz tanıdığınız usta var ise gösterin ancak onun haricinde yetkili servise gitmeniz daha iyi olur
Neden? eğer araç daha önce bir hasar alıp serviste yapılmışsa görürler keza bakımlarıda aynı şekil yapılmış mı yapılmamışmı herşeyi görürler ve eğer bunun sonucunda aracı alacaksanız muhakkak imzalı yada kaşeli ekxpertizin bir nüshasını elinizde bulundurun.
Acil yardım arkadaşlar 14 subat p.tesi izmirden istanbul anadolu yakasına 1.3 90 bg punto almaya gelicem anadolu yakasında ekspertiz için tavsiye edeceğiniz servis varmı saygılar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri