Arkadaşlar şimdi bizim açımızdan durumlar şu şekilde gözüküyor en son olarak.

Focus' a kardeşim biraz şirket arabası gözüyle bakıyor ve haksız da sayılmaz gibi. Apartmanımızda oturan adamların 2 tanesinde şirket Focus' u var düşünün artık. Ama hakkaten de performansı olsun ikinci eli olsun biçilmiş kaftan. Diğer bir negatif tarafı, bahsi geçen fiyata almak için yine Koç indirimi belgelerini beklememiz gerekecek o zamana kadar yılbaşı gelecek ve diğer fırsatlar yok olabilecek.
Auris kullanan eski işyerimden bir tanıdığım, her yönden memnun olmasının yanında, vaadedilen yakıt tüketim değerlerinin yakınına bile gelmiyor Auris 1.4D. yi şehir içinde 7,5 litrelerden aşağı indiremedi bir türlü. Yok motor açılacak yok bakımdan sonra inecek vs. vs. bir türlü inmedi tüketim. Hepsi bir yana 5 sene garantili veriyorlar arabayı ki çok büyük bir artı.
207 benim favorim. Gerek Auris ten 6,4 milyar aşağı fiyatı gerek sunroof u gerek genç görünümü ve başarılı performanslı ve cimri motoruyla bence en iyi tercih.

Kardeşimin sattığı araba LPG li olduğundan ötürü aynı ekonomiyi bulamayacak da olsa, en azından yakın değerlerde tüketmek adına dizel bir arabaya daha sıcak bakıyoruz. Yoksa gider yeni Golf de alabiliriz aslında. Bakalım sabah ola hayrola, acaba aklımıza başka şeyler gelecek mi o anda.