sevgili arkadaşlarım 12. ayın ilk 3 gününde görmüş olduğum trafik kazalarından çok ama çok etkilendim lütfen emniyet kemerlerinizi yakın mesafe kısa bile olsa lütfen emniyet kemerini takalım.
tanık olduğum kazalarda %100 emniyet kemeri takılmamış olması.
dilerim allahtan hiç kimsenin burnu kanamasın
allaha emenet olun
![]()
Gerçekten çok güzel bir konuya el atmışsınız fotolarda bunu gayet güzel anlatıyor ..Bir kes daha emniyet kemerinin önemini arz ediyor.. Teşekkürler ..
Selamlar,
Katkısı olur mu bilmiyorum ama şöyle bir şey okumuştum Habertürk'te.. Biliyorum ki bazı arkadaşlarımız SBR (Emniyet Kemeri Hatırlatma) sisteminden (yani şu kulakları tırmalayan sesten) rahatsız olup kemerlerini arkadan bağlıyorlar.. Bunun şöyle bir zararı varmış. Airbag sistemleri patlama şiddetini kemerin takılı olup olmamasına göre ayarlarmış. Bu da demek oluyor ki siz kemeri takmadığınızda olası bir kaza anında airbag kemeriniz varmış gibi davranacak ve sizi kazanın dışında başka tehlikelerle de karşı karşıya bırakacak..
Her neyse.. Benim naçizane tavsiyem ön koltuktakiler başta olmak üzere arabadaki herkesin kemer takmasıdır ve ben kendi GP'mde insanları hep uyarmaya çalışıyorum..
Siz bilinçli insanlara yaptıklarınız ve duyarlılığınız için teşekkürler ve bilinçlendirmeye devam diyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri