Geçiyordum selam vereyim dedim dükkanı boş bırakmamışsınız sevindim görüşmek üzere
Geçiyordum selam vereyim dedim dükkanı boş bırakmamışsınız sevindim görüşmek üzere
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Bak sen geçiyormuş selam verim demiş nerelerdesin sen yaw yüzünü gören cennetlik ,İnsan bir arar sorar yaw![]()
panik yapma
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
panik yok arama kurtarma var ..
mali krizden etkilendik iş güç yok oturuyoruz
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Yeniden hoşgeldin abi![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
merhaba ozan seni yakından takip ediyorum d smart konusunda
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
oo ercan abi nereLerdesin ya, arada sıra uğra yav, maLi kriz herkesi etkiLedi bir şekiLde, sıkma canını boşver, boş vaktin oLursa bir yerLerde buLuşup görüşeLim, hadi kaL sağLıcakLa
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
selam erdi tabi buluşup görüşürüz
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Yapma yaw mali kriz sizide vurdu enteresanEE şimdi ne yapıyorsun Boş vaktin varsa buyur gel Boşlukları doldururuz
![]()
kriz yüzünden kimse benzin alıp yollara çıkmayınca ve kaza yapamayınca haliyle bizim işlerde kesat bu aralar , uğrayacam zaten sana mehmet farın ampülü patlamış yine
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Töbe töbeAçılır inşallah mı diyim açılmasınmı diyim ne diyeyim valla iki ucu ** değnek
![]()
Gel hallederük![]()
Ercan üstad, hoş geldin tekrar! Özlettin kendini... Nasıl keyifler? Hemen bir buluşma ayarlayalım hazır buralardayken...![]()
emekli olmuşsun hayırlı olsun murat kısa zaman içinde görüşelim
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Ercan hoşgeldin,
Yakında kış kendini gösterir.Umarım işlerin düzelir ama trafikte de can kaybı yaşanmasın tabi...
selam arda bizim işlerin kesat olması daha iyi
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Vayy be kimler gelmiş kimler, en son Mayıs 2007 civarı görüştük herhalde, oda denk gelmişti Nisan bilgisayarda...
Umarım artık aramızda aktif olarak bulunursan Ercan. Özlettin valla kendini...Hoşgeldin sefalar getirdin...
ARTI, ben hala yıllar önce bir grup kendini bilmezin gecenin bir yarısı AOÇ'ye gidip (bana haber vermeden) kokoreç yeme hesabını kapatmadım haberiniz olsun...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Vay usta
uzun zamandır yazmamıştım vesile oldun,nasılsın yahu ne var ne yok?
Özlettin birader...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
selam ibrahim geceleri yine arada bi kaçamak yapıyoruz istersen buyur gel biz senle tiyatro salonlarındada görüşüyoruz
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
ali kardeşim özledim sizi bakayım ne yapıyolar dedim
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri