Dünyanın en zor oyunu...
Ciddi anlamda kafayı yedirecek cinsten bişey. Boş vaktinizde bi deneyin.30 bölüm var.Bakalım siz kaçıncısına geliceksiniz?![]()
Dünyanın en zor oyunu...
Ciddi anlamda kafayı yedirecek cinsten bişey. Boş vaktinizde bi deneyin.30 bölüm var.Bakalım siz kaçıncısına geliceksiniz?![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (20/11/2008 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: fLash oyun ekLendi
Kafayı yedirtir bu oyun...![]()
10. böLüme geLdim ,ötesi oLmuyor
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bu ne yahu 1. bölümde pes![]()
Arkadaşlar bu oyun bite fight mı ?
harbi baya zormuş, 10. bolumde tıkandım![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (08/11/2008 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
kafayı yedirdi valla... kolay gibi gözüküyor bi de..
Konu byrvo tarafından (08/11/2008 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.
hmmmmmmmm......
Green
gökhan'ın iLk mesajına oyunu ekLedim, buradan oynayabiLirsiniz : )
https://forum.grandepuntotr.com/serb...tml#post194780
11.böLümü mesak edenLer için;
![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (08/11/2008 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim
harbiden zormuş...![]()
Bu oyunu kim bağladi ya başima birakamiyorum arkadaş 11. Bölümü geçen varsa öpecem)
17.böLüme kadar geLdim, ötesi şimdiLik oLmuyor.. ama orayı da geçmeye çaLışıcam.
merak edenLer için ekran görüntüLeri;
![]()
: ) çamur atmayaLım Lütfen
Erdi seni tebrik ederim bu gidişle 30'uncu bölüme kadar gidecen anlaşılan
fırsat bulduğum süre içerisinde 10 kadar geldim.Aslında bana kalırsa çok zor değil.Sadece biraz sabır ve birazda zaman istiyor.Dikkatinizi verdiğiniz zaman başarmak kolay
şimdilik 4 teyim bakalım ne kadar ilerleyebilicem...![]()
Bu oyun süpermiş. Ama başıma bela oldu. Bırakamıyorum. Bu arada sanırım rekor bende. Bölüm 26. Bundan sonra gidemiyorum. Pessss.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri