Arda abi ve Ahmet;
sizlere bu yenı moderatorluk donemınde basarılar dılıyorum moderator olarak aramızda bulunmanız cok guzel insallah size ve sitemize hayırlı olur tesekkurler...bu arada anvıl(fatih)beyinde super moderatorlugunu en icten dıleklerımle kutlarım...
Konu ERC tarafından (11/10/2008 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Ercan teşekkürler iyi dileklerin için, eskiden olduğu gibi bundan sonra da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım...
hayırlı uurlu olsun...![]()
hayırLı oLsun tekrardan
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hayırlı olsun![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ne topic acmısım be 10 dakkada mesaj yagmuru basladı![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
bir kutlama var galiba.e bende hayırlı olsun diyeyim.
hayırlı olsun..![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
göreviniz hayırlı olsun arkadaşlar
bı aksam gırmedık neler olmus arkadasherkeze hayırlı olsun.gercı Arda abı bole bı unvanı olmadan oncede, sıtede kım kendısıne soru sorduysa mutlaka karsılıgını vererek zaten bu unvanı bnm gonlumde coktan haketmıstı.fatıh abı ıcın cok fazla bısey soylemeye gerek yok kı ben onun bu ıse olan hevesını, hafta ıcı mesaı saatınde bnm yanıma ıkı kere ugrayarak stıker bırakmasından ve sırket arabasında bıle bızım forumun stıkerını tasımasından anlamıstım
Ahmet'te zaten gorsel modıfıkasyonda kendını ıspat etmıs bı uyemız, tekrardan herkeze yenı gorevınde basarılar dılerım...(bırde bu sıte yonetıcılerı kısmına emeklı moderatorler dıye bı baslıkta koysak fena olmayacak gıbı
)
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Hepinize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar çok güzel secimler yapıldı ,Yani kişiler doğru kişiler başarılarınızın devamını dilerim![]()
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar. Arda ile Ahmet'e de yeni görevlerinde başarılar dilerim.
arda abi ve ahmet ikinizide tebrik ediyorum. görevinizde başarılar....
Hayırlı olsun arkadaşlar...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Hayırlı olsun...
hmmmmmmmm......
Green
Sitemize hayırlı olsun, guzel secimler gercekten...
bu gorevlerı en guzel yapacaklarından hıc suphem yok....tebrıkler arkadaslar....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri