abi şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim,aman bolu tuneline dikkat et,su sıralar çok fazla kaza haberi duyuyorum tunelde...
Arkadaşlar pazar sabahı ankaradan istanbula gideceğim muhtemelen 1 gün kalacağım hem ziyaret hem ticaretbu arada sizleride tanımak isterim ,pazar fuarda olacağım ister orada ister akşam bişiler yapabiliriz .Puntomla beraber pazar sabahı yola çıkıyorum 10-11 gibi oradayım ...
Edit :Arkadaşlar gelirken istediğiniz bir şey varsa lütfen özelden yazın....
Konu femoli tarafından (09/10/2008 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Gelirken istediğiniz ürünler varsa yazın...
abi şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim,aman bolu tuneline dikkat et,su sıralar çok fazla kaza haberi duyuyorum tunelde...
selamlar, istanbul'da seni bekliyor olacagiz.
bir iki ufak sipariş versem gelirken getirir misin?
Teşekkürler tolgacım dikkat etmeye çalışsacağım zaten araçta bir kaç bayan arkadaşımda olacğı için yavaş gideceğim mecburen....
Aman engincim varsa bile sipariş özelden yaz. sonra kemal oto yine dükkan açtı demesinler .Çeken var çekemeyen varNe istedğini az çok tahmin edebiliyorum da sen yaz yinede...
![]()
Mehmet iyi yolculuklar, iyi eğlenceler,
Ben de gelecek hafta gitmeyi planlıyorum...
gıt dukkanını baska yere ac abıcımabı o degılde mersıne ne zaman gelıyon
saka bı yana hayırlı yolculuklar abı, ortalama degerın 4.4lt/100km. den fazla olmasın ınsallah
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Abi haftaya cuma gidip giderken benide götürsene![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayırlı yolculuklar kardeş.dikkat et kendine.
teşekkürler burakcım .....
Nereye ozzy valla son zmanlarda yazdıklarından hiç bişi anlamadımYoksa sen ozan değilmisin kimsin ula sen
![]()
rekLam kokan hareketLer bunLar
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
abı pekı ıstanbuldan bıse ısteyebılırmıyızmesela ledlı stop
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
yönetici muatabım değülsün aslında engine yazdığım msj direk erdi yazsaymıştım boşa karakter tüketmezdim
Mustafacım o inşallah hafta içi elinde bir aksilik çıkmazsa...
ozancım ayıpsın birde cuma gideriz seninle..
Arda hemen ciddiye almışsın 75 nerde 120 benzin neredeneyse gelirsen haber ver ist e ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri