arkadaşlar bi paylaşım sitesinde gordum,gayet guzel paylaşımlar olabiliyor...yapmanız gereken msn deki iletinizi yazmak...ilk olarak ben başlıyorum...
Biz bu hayatta 3 kişi takılıyoruz...Ben,keyfim ve kahyası
HAYDİ DEVAM...
bende kocaman bir boşluk var.sadece önemli günlerde kutlama mesajı yazarım onun haricinde boş durur
Linea Dynamic 1,4 Fire
Benimkisi de GüzeLLiğin Beş Para Etmez. Bu, ßendeki a$k oLmaSa...![]()
GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp
genellikle grubuzmuzun myspace adını yazarım.MySpace.com - Detonarme - TR - Rock / Alternatif - www.myspace.com/detonarme
Her lafa verilecek vardır bir cevabım;lakin,bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
benim iletim de bu
How is it gonna be? Hoşuma gitmedi hayata kattıkları bu sert aroma Düzelebilmek için başvurduğum her tedavinin sonu koma
baba olacagım....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶
var şuanda...![]()
bende BU İLETİ OZEL BI FREKANSLA YAZILMIŞTIR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK BI ANLIK GULUMSEME YAPAR...
yazıodu sildim
Konu erdiyilmaz tarafından (07/09/2008 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: argo
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
"In vino veritas" yazıyor...
Willst du dich von etwas trennen dann musst du es verbrennen willst du es nie wieder sehen lass es schwimmen in Benzin.
Türkçesi:Bazı şeylerden ayrılmak istersen onu yakmak zorundasın onu bir daha yeniden hiç görmek istemiyorsan bırak benzin içinde yüzsün.
Ben hangi msn de yazanı söyleyeyimki
Ama coğunluk olarak sevdiğim bir şarkı olan " save your kisses for me" yazılıdır
Gercek güzellik asla senın tarafından deıl,sadece senın aracılıgınla yaratılabılır..varolus akar;sen yalnızca bir gecit olursun!!
2 Fast 2 Furious and 2 Cool ve Hız Felaket Değil Kabiliyettir![]()
GP in mirror is faster than they appear !
·$10 ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(×̯×)۶
bende de bu war ama sürekli değişiyo güzel bi konu olmuş tşkler sıkılınca burdan değişiriz![]()
tjet ve çufçuf yazıyor şu anda bir ara cuore sportivo yazıyordu
yeşil msn yazıyontv nin yeşil ekran olayı oldukça hoşuma gitmişti...
[html]
www.kirmizigrandepunto.com yazıyor
[/html]Ana Sayfa yazıyor...
Konu Ah-MeT tarafından (11/09/2008 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
kayalardan kayarım yoktur benim ayarım...
(̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅(̅(̅()ڪے~.Я люблю тебя Любовь моя (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅(̅(̅()ڪے~.
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri