kardes bılıyorsun dıger beyaz melegım emrınde her zaman.....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
KCSıkıntı yok actionlar devam ediyor sonuçta hep araçlarda tek kişi gitmicez brini alırız yaw arka koltuğa
Ama ev sağlam ve iyi bi yatırım sonuçta hayırlı olsun ve güle güle otur...
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
NE GÜZEL OLDU......
ibrahim hayırlısı olsun inşallah....
büyük bir ayrılık vakası bende ortama bu hafta sonu yaşadım ailevi nedenlerden dolayı ki neden ben ailevi diyorum ben gp mi alırken büyük bi hata yapıp eşim üstüne yapöış bulundum ve malesef eşimle şu an boşanma nokasındayız... kötü bir haber ve dolayısıyla gp'me veda etmek zorunda kaldım... ve diyecekseniz ki ne sıradan bir olay mış gibi anlatıyor bu adam diye... sanırım hayırlısı oldu... neden ne güzel oldu dedim başta tekrardan başka bir konu açmamış oldum böylelikle... ve bir kaç gündür araclara bakıyorum ne alabilirim diye kendi kendime dedimki bildiğin den şaşma ve GP2 yi bekliyorum yanılmıyorsam ocak gibi ya bir gp fun yada gp2 t-jet ile aranızda olacagım...
ha tabiki benide yanlış anlamayın ben her zaman aranızdayım![]()
saygılar...
sezgin abi,senin adına çok uzuldum gerçekten ama herşeyin hayırlısını dilemek en güzeli...umarım senin için daha hayırlı olur bu karar...
teşekkür ederim sayın dostlarım arkadaslarım kardeşlerim sizler ne kadar güzel bana her zaman bir aile oldunuz ne mutlu bana asla yanlız olmadığımı hissediyorum böylelikle ve evet haklısınız inş. hayırlısı olur bu benim için ve yeni bir gp yeni bir hayat beni bekliyor olacak önümüzdeki sene bütün ilginiz için teşekkürler dostlar
herşeyin hayırlısı ve gönlünce olsun
İnşallah en az Punto kadar iyi bir evin olur.
hem üzüldüm hem sevindim valla! e bu da yakında bir düğün var gibi bir haber mi?
işlerimim yoğunluğu nedeniyle ne zmandır giremiodum siteye..bu haber beni şok etti..sezgin abi ALLAH herşeyin hayırlısını verir demekki hayırlısı böleymiş..senin mutluluğun herşeyden önce gelir..ben böle durumlarda kendimi bildiğim için beni kaybeden üzülsün deerim ve karşı taraftan bişey gelmediği sürece konuyu birdaha açmamak üzere kapatırım...sen daha ne gp ler alırsın...AYRICA GP YI ESININ USTUNE YAPMAN ONA NE KADAR DEGER VERDIĞINI GÖSTERİR...(YANİ SENİ KAYBEDEN ÜZÜLSÜN ABİ)
saygılar..
hayırlısı olsun ibrahim abi senin yolunda ilerliyorum ev için gp aldım..ama malesef gp mi satıcam ve daha fazla birikim olsun die seat leon almayı düşünüyorum..allah hayırlısı neyse onu versin...umarım ilerde benimde basımı sokucak bir evim olur...
saygılar..
Konu Linos tarafından (29/08/2008 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
onurcum sevgili kardeşim agzına sağlık dostum dogru söze ne denir.... neyse ben gectim bu konuyu artık gecmısıme nefretle gelecegime ümitle bakıyorum artık gecmısımı gelecegıme taşıyamam...
haa bide ben gp fun siparişi verdim sanırım ocakta elime olacak gp ama hala renginde karar veremedim ? siyahmı, kırmızımı yoksa beyaz mı ? sanırım eski gp ile o kadar emek harcayınca hazıra konmak olsa gerek bubir de yine sanırsam forumdaki ilk fun'lu üye ben olacağım
yok abi mümkünse olamasın bir müddet ben bu halimden bayagı memnunum ama kimbilir kader ya bu![]()
Konu Linos tarafından (29/08/2008 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
S.a ibrahim hayırlı olsun alanada satanada üsülme can sağlığı daha iyi gpler alırsın inşallah pai pai
hayırlı olsun abi. işallah hayalindeki evi alabilirsin.
İbrahim Abi başlığı görünce şaşırdım ama okuyunca anladımki çok mantıklı bir karar vermişsin. Artık hayırlısı olsun abim. İnşallah güle güle oturursun evinde...
Herkese kazasız, belasız, keyifli sürüşler...
kuzenımmmm nasıl baslıyacagımı bılemedım soze; gp nu satmana hem uzuldum hem sevındım.Ama sevıncım daha fazla cunku araba malesef bir yatırım degıl keyfii dir ama ew yatırımdır insallah o alacagın evde saglıklı hıssatlı oturursun ve nice gp lar bravo lar gecer elinden.ev oturmasına gelmem dılegıyle sımdılık hoscakal.Bu arada iyi fiyata satmıssın valla![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri