Sanırım bu aralar Mars dünyamıza çok yaklaşacakmış ve çıplak gözle görmek mümkünmüş bu olayı.Tekrarı ise birkaçyüzyıl sonraydı galiba![]()
hehe..oki,hadi ii geceler,belki ruyanda gorursun orhan abi![]()
Sanırım bu aralar Mars dünyamıza çok yaklaşacakmış ve çıplak gözle görmek mümkünmüş bu olayı.Tekrarı ise birkaçyüzyıl sonraydı galiba![]()
arda abi,orhan abi gorse,kesin ben geçenlerde gordum mars ı der,yada birisi karton koyuyodur cama derbaksana yukarıda yazdıklarına
...kimse gormedi sanırım,sen gordunmu abi ??
Ben görmedim de görenler olmuş Tolga![]()
Demek göremedinizSaat 21:30 gibi yavaş yavaş ay kararmaya başladı, en son saat 00:10 gibi baktığımda çok küçük bir kısmı parlak kalmıştı, geri kalanı bakır rengindeydi. Tripodum yoktu ama yine de fotoğrafını çektim.
Tutulma başlamadan önce dolunaydı ama işte tam tutulmaya kısa bir süre kala ayın hali
Güneş tutulması ise biliyorsunuz birkaç dakika ancak sürüyor. Buradaki gibi 3 saat sürse dünya kaosa sürüklenirdi herhalde![]()
Konu civcivx tarafından (17/08/2008 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.
ben tutulmanın son anına yetiştim saat 3 dükararma yarıdan azdı ama söylenene göre yarım ay tutulması olcaktı cem abi sen tamamının tutulduğunu gördünmü???
Ben balkonda yatıyordum mersinde gördüm ama yok dedim buluttur saçmalama gerçekmiş![]()
Gönderdiğim fotoyu 23:49'da çekmişim. Yaklaşık 00:20'ye kadar ayaktaydım ve en son gördüğümde ayın hala bir kısmı parlıyordu. Sonra yattım, doğrudur tamamen tutulmamış olabilir.
Senin saat 3'te gördüğün şey tutulmanın tersine dönme durumudur sanırım. Çünkü 00:10-00:15'e kadar sürecek diyorlardı, sonra da ay yavaş yavaş ortaya tekrar çıkmıştır tabi.
Cem abi çok güzel yakalamışsın gerçektenKalite yani...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri