29 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: ...ay tutulması

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/12/2006
    Mesajlar
    1.329
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

    Standart

    Demek göremediniz Saat 21:30 gibi yavaş yavaş ay kararmaya başladı, en son saat 00:10 gibi baktığımda çok küçük bir kısmı parlak kalmıştı, geri kalanı bakır rengindeydi. Tripodum yoktu ama yine de fotoğrafını çektim.

    Tutulma başlamadan önce dolunaydı ama işte tam tutulmaya kısa bir süre kala ayın hali




    Güneş tutulması ise biliyorsunuz birkaç dakika ancak sürüyor. Buradaki gibi 3 saat sürse dünya kaosa sürüklenirdi herhalde
    Konu civcivx tarafından (17/08/2008 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.

  2. Bu mesajı için 2 kişi civcivx'ye teşekkür etti:


  3. #2
    Bekir Şahin
    Backer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22/07/2007
    Mesajlar
    479
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 147

    Standart

    ben tutulmanın son anına yetiştim saat 3 dükararma yarıdan azdı ama söylenene göre yarım ay tutulması olcaktı cem abi sen tamamının tutulduğunu gördünmü???

  4. #3
    Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/12/2006
    Mesajlar
    1.329
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

    Standart

    Alıntı bysahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tutulmanın son anına yetiştim saat 3 dükararma yarıdan azdı ama söylenene göre yarım ay tutulması olcaktı cem abi sen tamamının tutulduğunu gördünmü???

    Gönderdiğim fotoyu 23:49'da çekmişim. Yaklaşık 00:20'ye kadar ayaktaydım ve en son gördüğümde ayın hala bir kısmı parlıyordu. Sonra yattım, doğrudur tamamen tutulmamış olabilir.

    Senin saat 3'te gördüğün şey tutulmanın tersine dönme durumudur sanırım. Çünkü 00:10-00:15'e kadar sürecek diyorlardı, sonra da ay yavaş yavaş ortaya tekrar çıkmıştır tabi.

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com