Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: ::.. Bu Gün Yola Çıkıyorum..:: Fotolar Eklendi

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

didim den canlı yayınla karşınızdayım kuşadası güzeldi otelde güzeldi 2 günde didimdeyiz ondan sonra bodrumdayım : amma reklam yaptım bazıları alınsın diye

Vallla nere olursa olsun didim gibisi yok bir ayrı sıcak geliyor gerek ortamı gerek havası gerese kızları

fotoları gelince hallederiz......

zafer kaplan
    zaferkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

iyi eğlenceler mehmet walla biz hala çalışıyoruz izin felan yok daha durmak yok çalışmaya devam

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

abi oglen dediğim gibi,aman dikkatli ol yollarda....allah muhafaza yani...
    kaç tane mehmet abimiz var

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

teşekkürler arkadaşlar valla bir değil bir kaç tane radarla dönecem herhalde

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Ohh , Mehmet demek sen de

İyi tatiller olsun...

zafer kaplan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

aman radarlara dikkat bende artık önümüzdeki haftaya izne ayrılmaya çalışıcam bakalım ama arabayla gitme ve gitmeme arasındayım karar veremedim

arslan bıçakcı
    Didimli arslanbicakci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Plaka
    09 d 8181
    Edilen teşekkür: 64

Standart sobe

valla didimde yakaladım seni ama geç kalmışım haberim olsaydı seninle tanışmak isterdim. konuyu yeni gordum. bilseydim bi agırlama yapardık kusura bakma arabayı yolda gorunce tanıdım terettutde kaldım durduramadım okursan seni beklerim.

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hehe senin aracı farkedemem ama sen benim GP mi mutlaka farkedersin korna felan bas bişiler yap durarım

11. 04/08/2008, 10:19

Sebep
    Boş mesaj!

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Nihayet geldim arkadaşlar total 2 500 km yaptım çok zevkli geçti, Önce kuş adsına gittim davutlara oradan didime geçtim bir kaç günde orada gördüm orada bandit nick li arkadaş durdurdu beni onunla tanıştık çok memnun oldum kendisiylede tanıştığım için oradan selçuk efes meryem ana izmir ,veçeşme yaptım buralardada bir kaç gün kaldıktan sonra ankaraya döndüm başımdan çok olay geçti fena keklendik hepsini azar azar anlatacağım ,ama şunu belirteyim arkamdan ceza gelmezse hiç radar yemedim

Ankaradan afyona tam 2 saatte indim nasıl oldu demeyin bir mercedesle kapıştık gözümü açtığımda afyon ayrımına gelmiştik kuşadasın da bir kaç gün kaldık sahilden gelirken bir genç yaklaşıp merhaba bir tanıtmımız var katılırmısınız dedi bizde durduk dinledik ,bize ücretsiz otelinin tanıtımı olduğundan bir günlük hediye çekiniz var değerlendirmek istermisiniz dedi bizde olabilir dedik her şey ücretsiz yeme içme aqua parkı akşam yemeği , ben çok şaşırdım çünkü kimse kimseye çıkarı olmadan birşey yapmaz ,neyse otelimize gittik ben tam iki kere aradılar mehmet bey geliyormusunuz diye telimi almışlardı ben iyice şüphelendim ne oluyor diye neden bu ısrar adamada sormştum bak bir süprizle karşılaşmayalım diye oda yok abi ne süprizi sizi temin ederim öle bişi yok dedi..

Biz otele gittik bizim otelden bir aileye daha vermişlerdi onlarda geldiler bizi birbirimizden ayırdılar ve oteli gezdirdiler sonra bir salona götürüp tellerimizi kapatmamızı söylediler ben iyice işkillendim ve sonra durumu anladım bize şöyle bedava böyle bedava diyerek kandırıp bize devre mülk satacaklardı ben erkenden uyanıp istemiyorum diye diretince bize direk kapıyı gösterdiler yani ta otelden ayaklarına kadar devremülk almaya gittik siz siz olun hiç bir tatil bölgesinde elinize son davetiye kaçırmayın diyenlerden bişi almayın bu olay sadece kuş adasında değil çeşmedede vardı yani bu işgüzarlar bütün tatil bölgelerini kaplamışlar .. Bu firmanın ismi rcı diye bir firma ..

işte böle daha çok şey başımıza geldide neyse en komiği ve kendime yediremediğim bir olay olduğu için yazdım ..

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Olur böyle şeyler mehmet boşver. Yıllar önce biz de yaşamıştık böyle şeyleri. Babam satış yapmaya çalışan çocuğu gel ben sana bi yemek ısmarlayim sen yoluna ben yoluna diyerek göndermişti

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

burak arslan
    ReNoVaTio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BT 674
    Edilen teşekkür: 222

hoşgeldin mehmet.tatilinin iyi geçmesine sevindim.olaydaçok ilginç.gerçekten insanlar ne yapacaklarını şaşırmışlar artık birşeyler satıcaz diye.neyseki sen atlatmışsın olayı.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

hoşgeldin cigerim =D

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Faruk TUZLUOGLU
    faruktuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    26 PN 877
    Edilen teşekkür: 166

hoşgeldin femoli! valla neyseki iyi geçmiş! yoksa seni sağlam öpeceklermiş yani!

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

öyle oldu malesef ama akıllandık tabiki

Buarada izmire gittiğimde ertan (BRVHGT) arkadaşımız bizi ağırladı onada buradan çok teşkkür ediyorum Yeni aracıda hayırlı uğurlu olsun adam bir bravo almış yok yok yani ben geldiğim gün hks nin blow off taktırmış nasıl bir ses öyle çuffff çuffff yanlız araç mükemmel koltuk ısıtmasından tutun deri koltuğuna ses sistemine kadar en ince ayrıntıyı düşünmüş türkiyede tek vede uzunca bir sürede tek olacak bir araç almış güle güle kullan aracın sport düğmesine bastığı anda koltuğun başlıklarına yapıştıran bir arac çok hoşuma gitti saolsun çeşmeye yanıma geldi ılıca gittik park edeceğimiz zamanki görevli yani değnekci abi motordan hava kaçırıyor gibi bir söz sarf etti biz gülmekten yıkıldık ertan da yok abi otobüs motoru var bunda orjinal bu dedi.. buradan ertanada ilgi vede alakası için çok teşekkür ediyorum

Bu arada didimde başıma geln bir trajikomik olayı anlatayım ,plastik top arıyorduk oynamak için bir kaç yere baktık bulamadık en sonunda bir bakkalda bulduk araçtan inmeden topun fiyatını sordum ona göre arabadan bozuk para alıp ineyim diye kızda değişiyo fiyatlar dedi bende yanıma 2,5 lira alıp indim elimi uzattığım topa 4 lira dedi sonra dedimki 2,5 yokmu diye kız yok hepsi 4 lira dedi ee hani değişiyordu deidim bişi demedi neyse aldım topu 1,5 daha arabadan alayım diye sonra eşim bune bir plastik topa 4 lira verilirmi dedi olsun dedim oradan arkamdan bir genç ne çoku bu arabaya normal hatta az bile dedi benim nevrim döndü adama bakaraktan alacaktım ama senin bu lafına bedavada versen almam dedim geri verdim oradaki bütün tozu yutturarak gittim , işte bu tip insanlar yüzünden tatil bölgelerinin adı çıkıyor ...

Aynı şey ertanla park ederkende yaşadık adam 3 lira olan park yerine bizden bu motora siz 5 lira verin dedi utanmadan 2 de bana bahşiş dedi sanki geri kalan 3 lira kime gidiyorsa. Valla bilmediğiniz yerde kimseyle dalaşmayın 2 ,3 lira için aracınızdan olursunuz

burak arslan
    ReNoVaTio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BT 674
    Edilen teşekkür: 222

doğru vallaha mehmet çok haklısın.

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zafer kaplan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

mehmet hoşgedin eee dönüp dolaşıp geleceğin yerin forum olduğu zaten belliydi tatilinin iyi geçmesine sevindim umarım kısa zamanda görüşürüz...

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erhan OĞUZHAN
    LINEA erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06RB401
    Edilen teşekkür: 158

femoli hoşgeldin, bunlarla geçmiş olsun, eee ne olacak elin İngilizine günlüğü 2 cent e otel verip, Türk turistleride nasıl kazıklarız diye peşinden bakıyoruz.
    Linea Dynamic 1,4 Fire

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

uMuT ..
    o(¤_¤)o jagar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06 ** ****
    Edilen teşekkür: 362

Hoşgeldin mehmet abi tatilinin iyi geçtiğine sevindim bütün enteresan adamlarıda bulmuşsun herhalde tatilde

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Saolun arkadaşlar ,daha bunlar neki umut daha neler var neler

31. Bu mesaj için teşekkür edenler:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Hoşgeldin Mehmet. Aynı devremülk olayını biz de Kızkalesinde yaşamıştık. Tüm günümüzü öldürdüler hediye verecekler diye. Ne olduğunu da tam anlatmıyorlar. En son artık hadi verin hediyeyi de gidelime getirdik. Meğersem hediye için de kapora verecekmişiz. Seneye hediyeyi kullanmaya gidince parayı bize vereceklermiş. Üstelik gideceğimiz kesin tarihi de 1 sene önceden söyleyecekmişiz. dedim yürüyün gidin. bu arada olan bizim güne oldu. rezil ettiler valla günümüzü.

bu arada msn'imi açtım ayrıntıları dinlemek için

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon