trafikden bişi çıkmaz.polise söylesen en fazla ifade alır ser bırakırlar.bence sende onlarıbir akşam yakala sende kapıyı aç küfür et git:-DD
pazar günü bisikletle gökçebeyde geziodum eve giderken arkadan araba hızlı bir şekilde geçip kapıyı açıp küfür ettiler PLAKA:67YD245 OLMASI lazım sarhoş tular her halde gökçebeye her gidişimde arabayı görüyorum sizce ne yapmalıyım bana çok dokundu durup dururken küfür yemek TRAFİĞE VERSEM BİŞEY OLURMU?YADA ADAMMI TOPLIYIMM![]()
trafikden bişi çıkmaz.polise söylesen en fazla ifade alır ser bırakırlar.bence sende onlarıbir akşam yakala sende kapıyı aç küfür et git:-DD
bence akşam kapıyı aç sen küfür etme adam topla abi gerisini düşünme![]()
Boşver bir süre sonra sinirin geçer. Ama illa kin tutacaksan, bir gün yakaladığında çökersin. Bilader bi de şimdi söv bakim dersin.
Adamlar sarhoştu diyorsun ne yaptıklarını kime küfür ettiklerini bile bilmiyorlardır bence bana kalırsa uğraşmana değmez
Tabi eğer sarhoştularsa hiç takma sarhoşa zeval olmaz unut gitsin. Hatırlamaz bile zaten. Sen söylersen utanıp özür dileyeceğine eminim. Boşveeer![]()
teşekkürler arkadaşlar haklısınız ama o an insan çok sinirli oluo
Puntonun altına al onları : ))
şaka bir yana uğraştığına değmez üç kuruşluk adamları, huzurunu kaçırma hiç.. keyifli günler..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri