Geçmiş olsun,
Her işte bir hayır vardır derler Tolga...![]()
evt arda abi,aynen oyle bencede...her işte bi hayır vardır...yani yazdıgım gibi belkide dışarı çıktıgımda bi başkası gelip vurabilirdi,kısmet...
çağrı hakkaten dediğin gibi kardeşim,çarpıpta kaçmak neden???...inanırmısın hala çevreme bakıyorum,araba hafızam çok iyidir,bi gordugum arabayı jantından,renginden,alamadım ama plakasından,arka farından mutlaka tanırım...
murat abi inşallah şans hep hepimizin yanında olur![]()
Şanslı adamsın tolga yani![]()
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
tolgacım çok geçmiş olsun, büyük sans warmış sende. hondacıya çok üzüldüm..
dedemin başına ilginç bir olay gelmiş. 99 depreminde adapazarında dedem. kendi arabasını dayımın kapalı otoparkına koymuş we o gece orda kalmış. deprem olmuş, dedemin kendi ewi yerle bir olmuş. dedem dayımlarda kaldığı için kurtulmuş. yalnızdayımların apartman da olduğu gibi 2-3 metre aşağı çökmüş.kpalı otoparkın tawanı da inmiş inmiş,dedemin arabasının tawana azcık bastırıp durmuş. öyle birşey ki bu kadar olur. dedem arabanın içini doldurmuş doldurmuş arabanın biraz çökmesini sağlamış we otoparktan çıkarmış arabayı.
bundan 3-4 hafta sonra dedem prefabrik konutlarına geçtikten sonra, fırtınalı bi gecede bi gürültüyle uyanmış. kalkmış bakmış ki, arabanın 10-15 metre uzağındaki bir kulübe yerinden çıkmış tam arabaya doğru uçarken arabanın yanındaki ağaca yapışmış we orada kalmış.
büyük tesadüfler..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri