5 kp lı versiyonu güzel görünüyor fakat iç tasarımını bende beğenmedim, dışı seni içi beni yakar misali![]()
5 kp lı versiyonu güzel görünüyor fakat iç tasarımını bende beğenmedim, dışı seni içi beni yakar misali![]()
Hoş ama GP ye değişmem..
honda jazz da yenilenmiş.. B segmentte sportif çizgiler hakim olmaya başladı.. GP hala bambaşka..![]()
arka stoplar bravo ya ne kadar benzemiş...
Bence standart Gp muz yukarıdaki araçtan daha sportif duruyor![]()
Piyasadaki Corsa GT bundan daha iyi
ön audimsi arka bravomsu olmuş..![]()
Ford, Koç personeline yeni gelen Fiesta serisi için indirim yapmaz diye tahmin ediyorum. Bravo için de bu şekildeydi. Belli bir zamandan sonra personele indirim olayını açıyorlar.
Bu ikisini, bir de bunların kardeşi sayılacak Fiat 500 Abarth'ı yola çıkaralım, sizce hangisi şov yapar
![]()
yaw fiat 500 abarth tam benlik öle böle deil ufak seri daa ne olsun...
kesin yol tutuşu da baya başarılıdır bu kada ve aks mesafesine bakınca...
bence kaliteli duruyor.
Konu elbruz tarafından (21/10/2008 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir.
Evet fiyatı da açıklandı 26 bin küsür ytl den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu sizce değer mi?
Jazz tasarım açısından bana pek güzel gelmiyor açıkçası.Sizin gibi beni de Gp den sonra en fazla etkileyen araç Fiesta.Allah izin verirse 8 ay kaldı bir araç almaya.Fiestada %20 indirim de olunca bayağı bir cezbetti beni.
ben ikisinede para wermem bana cok itici geliyoriki aracda.fiestanın ici bi kere cok berbat asırı derecede gpdeki gibi güsel degil dısı biras sanki ucmaya hazırlanıyomus gibi ona öle yani 10üzerinden 2 bence jazz görmedim ama eskisi cok kötüydü yenisi nasıl olsunki!bence bizim segmenttegpnin üzerine araba yok tabi bu benimm sahsi fikrim iillada fiesta alıcaksam eski kasa alırım ford fiesta ST al ozaman sana araba![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri