Spor iyidirCok zevkli bişey gerçekten.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
ohh ne güzel walla temiz hava-spor bir aradaeee Efes kutusunda bişi kalmamış kurutmuşsunuz walla
![]()
Yok ne hortlaması 2, sayfaya baksana ..
Emre maşşlah sıcağı bulunca hemen çıkmışsın yollara ...Efessss Pardon Enfessss![]()
heheh bizde küçükkken modifiye yapmıştık bisikletlerimize arka lastiğin oraya pet şişe sıkıştırdık eksoz niyetine)) deliymişiz biz ya
açık havada efes kemalin dediği gibi enfes
![]()
Konu siyah rüzgar tarafından (07/04/2009 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.
kasko sigorta vize sızdırmazlık 6 aydan 6 aya vergi servs masrafı city motor arızası ve daha bilmum masrafı yok daha ne
Emre;
seninki kadar prof değil ama idare edecez gaari
bi macera da ben arayım dedim
bundan kelli işe güce velesbitle devaaamm
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Hayırlı olsun gari Ali abi velesbitin, 21 vites değiştir değiştir bitmezsırf spor için bende düşünmüyor değilim hani
![]()
Ali, daha ne olsun oldukça güzel ve kaliteli bir modelKazasız sürüşler...
Sağolun arkadaşlar
daha iyileri herkese nasip olsun inşallah...
İçimdeki uktelerden biri idi![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Ve havalarin tekrardan isinmaya baslamasi ile, bu konuyu tekrardan hatirlatayim dedim. Belki Punto&Bravo sahiplerinden yeni bisikletciler kazandiririm..
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri