Arkadaşlar yılmaz erdoğanın programını izleyen varmı aranızda ben haftanın iki günü sırf bunun için uykusuz kalıyorum buyrun en güzel bölümlerden örnekler...
BKM Mutfak Aduket - Video
yılmaz erdoğan yapar da güzel olmaz mı? ben de fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum
Aşkım bitti bundan sonra ,çektin gittin kabul et,yaşananlara saygın yoksa ,al benden sana aduukettt...
her hafta izleyemesem de süperrrrrrrrrrrrr.......
barnak izin varrrrr femoliiii![]()
evet evet izliyorum bende.süper oynuyolar çok eğlenceli bir program.
bu arada nghn sarkı super ve sarkıyı soylerken arkada dans eden biraz irice ablada süperdi.süper güç kullandı onu düşürmek için![]()
bence çok başarısız bir program izlemeye gidenlerde büyük ihtimalle sabah programlarını dolanan gurup ne deseler gülüyorlar. esprisi yok
Her espri sonrasında Yılmaz Erdoğan ı göstermeleri "bakın o da gülüyor" dercesine her espri sonrası göstermeleri dayanılmaz
milleti embesil mi zannediyorlar nedir !!
Onu göstermesen kimse gülmeyecek mi?
Komedi Dükkanı çok tutunca muadilleri sahnelenmeye başladı o kadar...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
@Her espri sonrasında Yılmaz Erdoğan ı göstermeleri "bakın o da gülüyor" dercesine her espri sonrası göstermeleri dayanılmaz
buna katılıyorum neden oyle yaıyorlar anlamadım,
ali abi komedi dükkanı ile kıyaslanamaz... komedi dükkanı çok ayrı
sacit kıral o![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri