kadir abi tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün. birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim.![]()
Arkadaşlar, 9 Haziran Pazartesi günü dünya tatlısı bir kız birde erkek babası oldum ancak oğlum doğum sonrası yaşanan enfeksiyon nedeniyle 12 gün bizden uzak yeni doğan yoğun bakımda kaldı bu süre zarfında inanın ömrümden ömür gitti şükürler olsun ki yapılan tedaviye cevap verdi ve yüce rabbim dualarımızı kabul etti onu bize bağışladı ve bugün yoğun bakımdan çıkarttık evimize kardeşinin yanına getirdik.
Baba olmak gerçekten müthiş bir duyguymuş yeni baba olan arkadaşlarıma nasıl bir duygu olduğunu hep sorardım şimdi o duyguyu bende yaşıyorum ama iki misliyle yaşamak bambaşka bir şeymiş Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın inşallah.
Bu arada isimlerinide Batuhan ve Yaren koyduk.
kadir abi tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün. birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim.![]()
kadir abi gerçekten çok mutlu oldum,gerçekten iyi şeyleri hakeden bir insansın ve yüce rabbimde kalbine gore vermiş...allah bir omur boyu sağlık versin,allah analı babalı büyütür inşallah...
ALLAH analı babalı büyütsün kardesim
Vay Vay vayyyy vayyyyyyy
büyüksün kardeşim
Allah analı babalı büyütsün KAdir
Vatan a Millet e Ailesine hayırlı uğurlu faydalı evlatlar olsunlar inşallah...
MAŞALLAH nazar değmesin...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Allah analı babalı büyütsün Kadir Abi.Bahtları ve hayatları daimi güzel ve hayırlı olur inşallah...
allah analı babalı buyutsun abi ikiz babası olmak guzel bişey sanırım
darısı benim basıma![]()
Allah analı babalı büyütsün...
tebrikler allah analı babalı büyütsün. işiniz zor artık herşey *2![]()
ömürlü olsun...... benim de 4 yaşında bir kızım ve 2 aylık bir oğlum var ilk şok geçtikten sonra babalığın nasıl bir şey olduğunu anlarsın.....
geri döndüm......
Kadir Kardeş Senin Ve Yenge Hanimin Gözü Aydin Allah Anali Babali Büyütsün Sağlik Sihhat Vede Bir ömür Boyu Mutluluk Diliyorum Benimde Bi Kizim Oldu 9 Ay Lik Ama Hala Hastenelerdeyiz Erzurumdan Ankaraya Getirdim 3 Aydirda Ankara Da Tedavisi Devam Ediyor Herkese Söylüyorum Allah şifa Versin Deyince Belki Onunda Duasi Kizima Yarar Diye Kal Sağlicakla
Konu ferruh25 tarafından (21/06/2008 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.
TebriklerAllah analı babalı büyütsün; sağlıkla ...
![]()
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün... (bende bu duyguyu 8 aydır yaşıyorum, çok güzel bişey)
Allah analı babalı büyütsün, askerliğini ve düğünlerini görmeyi nasip etsin![]()
Kadir geçmiş olsun, gözünüz aydın,
Allah analı babalı büyütsün...
Ne mutlu sızlere....saglıkla buyutun bebeklerınızı....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
İkiz İkizlerin bahtları açık olsun, analı babalı büyüsünler...
Benim de doğum günüm 9 haziran
Darısı başımıza ...
AKIL BIZE SUNULANLAR DISINDA COZUM BULMAKTIR - Anonim
allah bağişlasın.sağlıklı ve mutlu büyüsünler.
Allah analı babalı büyütsün hem sizlere hem bebişlere hayırlı ömürler versin inşallah hayırlı evlatlar olurlar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri