Az önce, yani 25.01.2014 cumartesi saat 10:40'ta Cevizli Saraylar caddesinde 34 DP 8959 plakalı stickerli, kırmızı puntocu arkadaşımızı gördüm. Önümden geçerek, Sema fotoğrafçının önünden sola döndün. Okursa selam olsun buradan.
Discovery cihazımdan gönderildi
geçen çarşamba veya perşembe günü akşam 10 gibi bulut abiyi çankaya caddesinden aşağı süzülürken gördüm![]()
Az önce siyah gp 06 BG 4121 di sanırım Etimesgut devlet hastanesi önünden geçti abarth logolu
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Az once kucukkoy sanko gerisinde kirmizi sanroofu acik bir punto gordum. Plakayi.okuyamadim.ama hemen.kasis.bitiminde bir kazaya karismisti sanirim. Daha sonra arkamdan.kalkis yaparak geldi. Kimse o slm olsunbej puntolu bendim
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
34AU1434 öğle saatlerinde Tümsan daydı
2 gün önce yenimahallede abarth logolu kırmızı stickerli punto gördüm asker ugurlamasındaydı![]()
06 RUN bu akşam Ankara Üni karşısında Total'in önünde görüldü. Hatta bekledim sahibi gelir mi diye ama gelmedi. Benim araç yolda kalmıştı, elimde bidonla benzinlik arıyordum![]()
Dün gece saat 01.00 gibi Antkooplarda 07 frh 98 plakalı abarth şeritli ve forum stickerlı gri punto görüldü.Araç tanıdık gelmediği için sticker olabileceğini tahmin etmemiştim![]()
Konu kadir07 tarafından (07/02/2014 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri